Kalendergaver igjen

kalendergaver2

Noen kalendergaver igjen. Mønster på konfekt, kjærestevotter og tøfler, et stjernestoff, symaskinnåler og en sammenleggbar sprettekniv. Den tøffeloppskrifta har jeg ønsket meg en stund, og sprettekniv finner jeg aldri når jeg trenger det, så det var helt perfekte gaver. Sprettekniven har allerede vært i aksjon i dag, da jeg måtte forandre på et nytt sett julegardiner som ikke passet med opphenget. Takk for flotte gaver, Arielle :)

Hallo Tom, farvel Tom...

tom5

Nok en haug med lapper og deler.

tom1

Jemima har ventet tolmodig på sin reisekamerat, og i går kveld var han endelig ferdig. Tom Kattepus var en ganske tykk og ulydig kattunge, til stor fortvilelse for sin mor Tabitha. Men den gangen han nesten endte opp i rottenes paideig fikk han seg en kraftig lærepenge, så det er å håpe at han oppfører seg på turen.

tom4

Lille krapyl var henrykt over å treffe den ferdige Tom, men sønderknust over at han straks skulle reise sin vei. Med pusen i armene gråt hun seg i søvn i går kveld. Et siste farvel i vintermørket før skoletid.

tom2

Nå er Tom og Jemima på vei til fremmede land, og skal etter hvert havne under et juletre, og forhåpentligvis få seg et godt, nytt hjem.

tom3

Massevis av jobb på denne her også, mønster av Alan Dart, og garn i Østlandsgarn og Smart.

Pakke * Pakke * Pakke

Tenk å ha en pakke å glede seg til HVER morgen :) Jeg har ikke kapasitet til å kalender-blogge hver dag, derfor satser jeg på oppsamlingsheat av og til. Her er kalendergavene for 1.-5. desember: Rundpinne 70cm nr. 5, oppskrift på hjemmelaget After Eight, stoffstykke med sjokolademønster, strikkeoppskrift på sjal og en ekse med perler + tråd. Tusen takk for flotte pakker, Arielle!

kalendergaver

Miniplagg

Lille krapyl var i bursdag igjen for en stund siden. Pakken ble den samme som sist - Shelly-dukke med tre strikkede antrekk.

dukke4

Lilja sin egen dukke fikk stå modell for kjolene og buksedressen.

dukke1 dukke2 dukke3

Advent

... og masse å glede seg til. Yngstekrapyl har hatt nedtelling gjennom hele november. Det er visst nesten enda mer stas med de små kalenderpakkene enn med selve julaften.

kalender1

48 pakker ferdig montert. Selve kalenderen er et samarbeid mellom meg og mannen, for ganske så mange år siden. Kanskje 12 eller noe?

kalender2

Men nytt av året er dette her. 24 små pakker bare til meg, for anledningen plassert i en gresskurv fra Angola.
Lilja ropte henrykt til læreren sin en morgen. "Vet du hva - i år har mamma fått sin egen adventskalender for aller første gang!". Det er Arielle som har begavet meg, og de første pakkene er allerede åpnet. Følg med for å se innholdet...

hits