Se, så langt jeg sprang ...

Man kan jo bli rett sprek etter nyttåret. Jeg hadde behov for å frigjøre ei gammal ramme som hadde stått med et sprangarbeid i en liten evighet. Samtidig hadde jeg behov for en viking-bursdagspresang. Dermed bestod etterjulstrimen i å sprange.

 Ørten tråder tynt lingarn, et litt tilfeldig mønster bestående av hull på rekke, og en god del timer senere ble dette resultatet.

 En liten pose med perler i kubein. Mottakeren ble så begeistret for pre(sp)rangen at hun blogget et helt innlegg om det.

 


Maria Fly Fly

... eller voodoo-bug? Det skulle i alle fall bli en nålepute. Oppskriften/inspirasjonen kommer herfra.

 


Skal du til Afrika eller?

Det var i alle fall det min "bedre" halvdel lurte på da han så mitt nyeste sy-prosjekt.

 Kanskje var stoffvalget ikke helt typisk meg, men jeg syntes det så litt kult ut i stoff og stils tilbudskatalog. Mønsteret er også fra s&s. Det samme som jeg brukte her faktisk.

 

 

Beltet er fra en tidligere husflidsleir i Danmark - resirkulert sykkelslange!

 

 

Stoffet er svært løsvevd, og inneholder alle farger man kan tenke seg. Ermesømmene er slurvete overlocket.


Ørten poser

Nok et produkt fra i fjor sommer.


 

Eller ørten produkt for å være nøyaktig. Lille krapyl hadde bestemt seg for å invitere hele klassen (=45) i viking-bursdag-selskap. Kvelden før kom mamma på at alle sammen selvsagt måtte ha godteposer. Hva er da vel mer naturlig enn å sy ørten små linposer til godteriet? Ja, for man har jo ikke funnet opp plastik-godteposen i vikingtiden.

 

 

Noen snarveier får man da ta, så de ble i det minste sydd helt og holdent på maskin! Og så ble de fylt med helt vanlig, moderne e-stoff-godteri, ikke eplebiter og nøtter som nok hadde blitt mer tidsriktig ...


hits