Knøttebittesmått

Det blir vei i vellinga bare mottakerne av strikkeplaggene er små nok.

 Oppskriftene på disse søte små og masse mer finner man her: http://www.stickatillbarbie.se/


... til slutt på toppen ...

ei deilig ullhette som ly mot kulde, vær og vind. Et uvurderlig vikingplagg!

 Nå har modellen også fått på seg nålbundne pulsvarmere.

 Dermed var en hel stabel med plagg til et komplett antrekk klart til levering. Siden dette var ei stund tilbake, har plaggene allerede fått være ute i felten en del. For denne stabelen gikk til en ordentlig friluftsviking!

 

 

Bukser, vams, langerma skjorte, korterma skjorte, hette, pulsvarmere og belte :)


... og utenpå ...

Skal man ha en kortermet ull-vams.

Antrekket var forholdsvis nøkternt i fargevalget, derfor lagde jeg noen litt mer fargerike bånd. Vevd på brikkevev som vanlig. Grønt er yndlingsfargen til "kleshengeren", men heller ikke denne var til ham.

 

 

Detaljer. Det ligger noen timer bak disse kantene. Først er alt faldet for hånd, så skal båndet veves, og så skal det til slutt sys på for hånd også. Pirke pirke ...


Heisann, hvor ble jeg av ... ?

Plutselig ble det en kjempelang "blackout" her. Men la oss fortsette der vi slapp - en stor stabel med vikingplagg som ble ferdige engangitiden mens bakgrunnen fortsatt var grønn som dere ser.

 Sindre i vikingskjorte i lin, med brikkevevd belte. Han ser litt betenkt ut - kanskje fordi den ikke var til ham? Egentlig er ganske lite av det jeg syr til ham, stakkar. Men han fungerer bra som "kleshenger" også :)


hits