Frem fra glemselen...

... i dobbel forstand. Joda, engelsk broderi er fint det, og helt greitt å utføre også. Øvelse gjør absolutt mester. Og hadde man brodert noen digre duker med massevis av hull og fyllinger og greier (assosiasjoner til odontologi her), så hadde man sikkert blitt flink etter hvert. Sjansene for at det skal ramme meg er minimale!

broed2

Jeg er sant å si ganske fornøyd med å ha blitt ferdig overhodet. Denne lille brikken ble påbegynt sist vi hadde engelsk broderi i husflidslaget... eller var det gangen før det igjen... I alle fall mange år siden. Merkelig nok gikk alle flekkene bort i vask.

broed1

Og alle vil vel være enig at et slikt praktverk er helt bortkastet under first price-brød fra Kiwi, eller bakevarer fra Shell. Dermed ble mesterstykket forært til noen som faktisk BAKER sitt eget brød fortsatt, min snart 97 år gamle bestemor!

~

Nå ble du vel glad vel, Randi! Kanskje så glad at du legger igjen en kommentar? Takk for leksjonene :)

Godt nytt år

Her er jeg og bloggen tilbake etter en liten jule"pause" :) Jeg har ganske dårlig samvittighet for adventsgavene jeg ikke har vist fram, så her kommer siste rest i en sleng. Her var det både garn, perler, mønster, sytråd, stoff, symerker, strikkepinne og kiltnåler. Tusen takk for en flott kalender, Arielle.

 

img2356


hits