Gammel sekk blir som ny

Sist helg arrangerte vårt lokale huslfidslag "gjør-ferdig-helg", hvor man kan ta med seg gamle, halvferdige prosjekter og inspirere hverandre til å gjøre dem ferdige.

Jeg fant fram en gammel lappeteknikk-sekk jeg sydde for maaaange år siden, og i flere år har knyttebåndet vært helt utslitt, og den har derfor ikke vært i bruk. Det tok meg ca. ti minutter å sy i nytt bånd, det var jammen på tide!Ellers sydde jeg en lappeteknikk-pute + at jeg begynte på en til.

Rogue vokser sakte men sikkert. Nå holder jeg på med de arbeidssomme flettene på hetta. Men jeg har samtidig flere hemmeligheter på gang, så det går ikke så fort.

Our local craft group hosted a ufo-weekend. I brought an old patchwork backpack that needed a new drawstring. It's been ruined for years, and it took me about ten minutes to change it. How is that for procrastination! I also made a patchwork pillow, and started another one.

Rogue is growing slowly, and now I'm working on the hood. Since I also have several secret knitting projects on the go it doesn't go so quickly.

Kommentarer:
Postet av: Anine

Det var da et veldig lurt tiltak. Det hender man trenger et ekstra puff noen ganger, og sekken ble jo utrolig fin! :-)

30.09.2004 @ 11:03
URL: http://anines.sprayblogg.no/
Postet av: Tone

Hmmm.......sekken min har også lagt uten å bli brukt lenge.....vil du lage ny snor i min også :-)Såg faktisk at du hadde sekken lørdag og at snora var dårlig....Og du.....har du lov å ha hemmeligheter for meg da?

30.09.2004 @ 16:54

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37015
hits