Grønt er skjønt

Symaskina har vært i sving igjen. I fjor falt jeg for et helsprøtt, grønt viskosestoff i Finland. Jeg ble erklært utilregnelig i gjerningsøyeblikket av min familie da jeg kjøpte det, og siden har det ligget på lageret. I juni-nummeret av alt om håndarbeide kom det derimot et mønster som jeg tenkte kunne passe, og siden Liljas sommertøyutvalg var såpass begrenset ble det en topp til henne.

gronntopp

Jenta er i alle fall strålende fornøyd over å bli en fargeklatt.

Og så ble det da litt grønt på meg også :) I fjor høst handlet jeg et mønster og noe ullfilt fra Stoff og Stil, og for et par uker siden ble det omsider til en slags jakke med hette.

gronjakke2 gronjakke1

Grønt og skjønt ;-)


I've been sewing again, and this time it's all green. Last year I bought this crazy green fabric, and when my monthly sewing magazine presented this model, I decided to make it for Lilja. My family thought I was a bit insane when I bought this, but Lilja seems happy with it.

And I made something green for myself as well. This pattern for a hooded cardigan and woolen fabric has been laying around since last fall, but a couple of weekends ago I pulled myself togehter and sewed it up.

We just luuurve green ;-)

5 kommentarer

I just love Lilja's top! I think my elder daughter would love it too.

Fantastisk grønt stoff! Kanskje eg finn ein rest når vi skal til Finland i sommar... :-)Og kåpa var berre rålekker. Ønska meg sjølvtillit til å gå laus på noko slikt.

Både toppen og kåpa var utrolig fine... Synes fargene er knallflotte, og veldig sommerlige :)

You two look like something out of fashion magazines. Your sewing is fabulous, Helene. I'm so impressed!

Kjempelekkert!Den grønnfargen gjør noe med meg, harmonisk vår og glede.

Skriv en ny kommentar