Tigergutter kan alt

Travel helg! For det første har noen blitt fire år. Kaker, pakker og små og store gjester har fylt huset.

4aar

For det andre er jeg blitt kvitt familien min. Og med seg på turen har de fått et helt nytt telt, denne gangen til og med ferdig! Jeg har vært temmelig engstelig for dette prosjektet - det er liksom så stort og fremmed og uhåndterlig. Tenk at jeg kan å sy telt, jeg hadde bare ikke prøvd det før! Dette var en stor overraskelse for meg ;-)  Det er nok et par detaljer jeg ville gjort annerledes dersom jeg lager ett til (og det skal jeg visst gjøre ifølge sjefen), men til å være prøveklut ble dette svært bra, alt passer. Nå gjenstår det bare å se om det funker i praksis.

telt

I neste post avsløres vinneren av min lille jubileumskonkurranse, følg med følg med...


It's been a busy weened. Someone turned 4, and the house was filled with gifts, cakes and guests in all sizes.

Secondly I've shipped off my family for a little tour, and this time they've got a finished tent. I've been quite intimidated by this project - ti's all so unfarmiliar and big and scary. It was a big surprise to me that I know how to sew a tent, I just hadn't tried it before ;-) I would probably change a few details next time (and my boss tells me there'll be a next time shortly), but being a first try I'm really happy about it - everything fits together. Now the family will do the quality testing.

In my next post I'll announce the winner of my little contest, so stay tuned.

4 kommentarer

Det var jammen en fornyd jubilant! S nydelig hun er!Men du...ET TELT???!? Er det noe du IKKE kan??Jeg ramler nesten av stolen hver gang jeg besker blogen din! Jeg byer meg i stvet :-)

Jeg er s imponert over kreativiteten din! Du er s flink til lage alt mulig og fantasien har visst ikke grenser. Flott telt, er nok myyyyyyye mer praktisk enn kjpetelt!

Happy birthday to your sweet and adorable little girl! Can I have a piece of that cake? It looks DELISH!

P.S. I am in awe of the fact that you SEWED A TENT. You are the Sewing Mistress of the Universe.

Skriv en ny kommentar