Destruktiv dag...

Sakte med sikkert vokser sommertoppen. Har nå kommet ca 11 cm opp på bolen. Garnet gir en fin struktur, men er ganske kjedelig å strikke med. det består av en kjerne av bomull-effektgarn, med to tynne lintråder tvinnet omkring. Lintrådene er ganske stive, så de har lett for å dele seg fra resten av tråden. Derfor må man hele tiden følge med for å få med seg hele tråden, selv om mønsteret ellers er såre enkelt. Men strikkefastheten ser ut til å holde, så jeg håper prosjektet blir vellykket.

Ellers har jeg begynt å rydde på sy/hobby-rommet mitt. I går tok jeg sjansen på å åpne ei strikkekorg som har stått urørt i laaaang tid. Den inneholdt alle mine "forlatte" prosjekter. Mange hadde jeg rett og slett ikke lyst på lenger, og strikkeplagg til barna var rett og slett fravokst for lengst. Nå har jeg plutselig mange færre ufo'er, og mye mer garn  ;-)  Hvordan? Jo, rip-rip-rip, så var det meste rekket opp. Det gikk kjempefort, og det føles faktisk deilig, kan anbefales! :-)  Den eldste ufoen tror jeg faktisk var nærmere 12 år! Et par prosjekter som var nesten ferdige, og som jeg tror kan bli veldig vellykkede får leve videre, og forhåpentligvis bli avsluttet snart.

Det eneste problemet er jo at nå har jeg enda mer restegarn å bruke opp....


I startet decluttering my sewing area, among other things my ufo basket. I found a lot of things that I really don't want to finish. I think the oldest ufo was 12 years old. It's really much quicker to unravel than to knit, isn't that strange? Anyway, a couple of projects survived, the rest is now in my yarn stash again. Great feling!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22560
hits