Mer garn, og begynnelsen på noe stort

Neidaneidaneida... jeg har ikke juksa altså! Det blå og hvite opal-garnet fikk jeg fra Ingrid som premie i en bloggkonkurranse for en stund siden. Det grå-beige-linfarga garnet er RYC Cashsoft DK og helt aldeles supernydelig. Det, samt boka "vinterlapper", har jeg ærlig og rederlig vunnet i Hobbyforums adventskalender. Jeg har ikke bestemt meg for hva garnet skal bli, men det må i alle fall bli noe veldig luksuriøst og gjennomtenkt. Kanskje noe deilig tilbehør?? Gode forslag mottas med takk. Jeg har til sammen 250g.

Mergarn

Det hvite og røde garnet har jeg imidlertid kjøpt helt selv, men det var nemlig før jul. Det er mohairgarn jeg kom over på "Nisselåven". Og jammen hadde de ikke et par eksemplarer av produsentene der også, er de ikke søte? Eget juletre hadde de også i bingen sin. Jeg tror bestemt dette garnet har lyst til å bli votter.

Merinogeit

Så har jeg faktisk såvidt brukt litt også :) For to år siden kjøpte jeg GAAA-boka, og nå er jeg faktisk igang. Planen er å strikke det i plantefarget garn.

GAAA1a


Before you ask, no I did NOT cheat on the yarn diet. The blue and white Opal was a prize in Ingrid's blog contest in november. The oatmeal coloured yarn is RYC Cashsoft DK, and totally soft and wonderful. Together with a patchwork book this was my price at the Hobbyforum advent calendar. I haven't decided what to do with the yarn. Can't rush an important decition like that. I have a total of 250g, so if you have a bright idea, please let me know.
The white and read yarn is some Norwegian mohair yarn i found at "The Barn" before Christmas. They even had a couple of mohair goats there. Sooo cute! I think I'm going for a pair of mittens from this yarn.

Almost two years ago I bought the GAAA book. Now I've finally started, and I'm planning on using only plant dyed yarn.

6 kommentarer

Cashsoft ser nydelig ut, du er heldig! Og plantefarget GAAA blir veldig flott. Skal du bruke en farge eller flere forskjellige? Gleder meg til å følge prosessen!

Det blir nok mange forskjellige farger ja, i tonene gul - gulgrønn - grønn - rosa - orange - beige... Høres litt skummelt ut, men vi får se hvordan det blir etter hvert.

du som er strikkeguru :)-vet sikkert av denne siden ? http://www.garnstudio.comenestående side, som tar pusten fra en wannabeestrikker :)

Det skal være sikkert, Jorunn! Har strikket mye derifra. Mange fine oppskrifter, og i alle slags vanskelighetsgrader - også får wannabeestrikkere ;-)

Ble mest betatt av geita, jeg da *ler* Jeg går rundt og venter på et hvitt merinoskinn. Har ingen planer for det, det var bare et sånt "MÅ HA". Ser ut som vi har en felles feil tilnærming på garnslankefronten. Jeg har hodlt på å strikke i Kidsilk. Det veier jo INGENTING!Du får forresten hilse mannen i heimen og si at effektgarn er jo populært, så her er det bare å fortsette å spinne, og ikke finslipe teknikken altfor mye. ;-)

Den jakken var bare utrolig lekker- åh- den ser så myk og god ut!!!!Artig at du har brukt sokke-oppskriften "min"

Skriv en ny kommentar