To ferdige prosjekter :)

Sydde på plass det andre ermet på vamsegenseren i dag tidlig, så dermed er den  helt ferdig.
 


Den er tydeligvis en stor 2 års størrelse, så den må finne seg å bo i skapet en stund, til Lilja får vokst litt, om vi da ikke møter andre "verdig trengende" i mellomtiden. Varm og god er den i hvert fall. Lurer på å lage en tilsvarende hvit til Sindre, men før det har jeg andre prosjekter som rykker framover i køen.

Som denne:som også ble ferdig i dag. Enda en gryteklut fra Dominostrikk-boka - den enkleste sådan. Har strikket min i litt tynnere garn, og jeg tror den skal få bli vaskeklut i stedet for gryteklut. Jeg har ganske mange grytekluter fra før, og jeg syns hjemmelagde vaskekluter er den totale luksus.  :)

Siden den også ble ferdig kunne jeg starte på mitt sommertopp-prosjekt. Har hatt noe "Vårnytt" liggende i opptil flere vårer nå, og endelig ser det ut for at jeg har tenkt å lage noe av det. Målet er denne:

 

Men som det går fram av bildet er det et stykke igjen. Vel, godt begynt er halvt fullendt heter det jo, og jeg er allerede ferdig med fem omganger... Garnet er en blanding av lin og bomull, og jeg er ikke helt sikker på hvordan det passer til oppskriften. Gidder selvsagt ikke å strikke prøve. Dersom det ikke blir som forventet er det jo bare å rekke opp igjen... ;-)

Two finished projects :-) The blue sweater turned out to be a big 2 year size. Maybe for Lilja? I also finished another Domino dishcloth, and started a summer top from a linnen/cotton blend.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22440
hits