A rainy day...

Selv om snøen laver ned ute handler det om regnværsdager inne. Den lille skatten Miss Bea's Rainy day er nok ett av mine beste bokkjøp. Den har masse fine oppskrifter, den ble brukt som natta-bok i går kveld (elleveåringen las høyt for treåringen, og oversatte samtidig fra engelsk til norsk) Og nå er jeg i gang med mitt tredje prosjekt fra denne boken. Fra før har jeg laget Thinking og Out to Play, nå er det Rainy day genser som står for tur.

beas

Jeg har faktisk strikket den en halv gang i fjor. Da jeg kom til ermhullene oppdaget jeg at jeg hadde lagt opp aaalt for mange masker. Nå har omsider irritasjonen gått over, og vi gjør et nytt forsøk :)


We got lots of snow the past few days, but still it's all about a rainy day inside. One of my best knitting books ever must be the very cute Miss Bea's Rainy day. We use it for good night stories, for english lessons, and now I'm knitting my third project from this book. I've already made Thinking and Out to Play, and now I'm busy with the Rainy day sweater.

I've actually made halv of it last year. I had reached the sleeve gaps when I realized that I'd cast on way too many stiches. Now I've finished moping about it, and we're going for a new attempt :)  

Kommentarer:
Postet av: Malin

Jeg har også kjøpt Rainy day, og tre andre bøker i samme serien. Rainy day er definitivt den beste boka, med finest mønster i...Jeg skal strikke den lange jakken som jenta med paraply har på seg (bakerst i boka)Bruker du rett garn? Jeg har strikket cookie sweather i riktig garn, men siden det må kjøpes over nett har jeg brukt mandarin fiesta til andre mønster og det stemmer sånn nogenlunde det også..

23.03.2006 @ 12:58
URL: http://knitgirlinorway.blogdrive.com/
Postet av: Helene

Malin; jeg har ikke brukt originalt garn på noe :)Thinking-kjolen ble strikket i dobbel Rauma finull, Out to play-jakka (den du har tenkt å lage) ble strikket i Rauma vamsegarn, og denne Rainy day-genseren blir strikket i Idena Cotton Sport, en 50/50 bomull/akryl-blanding. På de to første var det garnlageret som bestemte kvalitet og farge - må bruke opp litt vet du. Cotton Sport'en ble kjøpt spesielt til formålet. Er litt skeptisk til akryl, men siden 20/10 er en ganske sjelden strikkefasthet blant norske garnkvaliteter bestemte jeg meg for å prøve. Går kjempefint så langt, mye bedre å strikke av enn ren bomull :)

23.03.2006 @ 13:23
URL: http://heleneh.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/977814
hits