Finally jaywalking

Noen som husker jaywalker-sokken som ble meldt savnet? Jeg kan meddele at den er blitt funnet i god behold. Den har til og med fått en partner :) Dette er et supert mønster, og jeg kommer helt sikkert til å bruke det igjen. Tusen takk til Grumperina :)

jaywalking

Siden rågjengeriet var overstått kunne jeg også angripe restene, som ble til et lite par sokker til et nytt familiemedlem. Februar- og mai-sokker i en smekk!

Remember my jaywalker that was missing in action? I'm happy to repport that it has been recovered, and in good shape. Now it's even got a partner :) I LOVE my jaywalkers, and I'm sure I'll use this pattern again. Thanks Grumperina :)

With the jaywalking all done, my leftovers were free to be used for something else - a pair of tiny socks for a new member of the family.

Kommentarer:
Postet av: Elisabeth

De ble kjempefine! Jeg har lyst til å strikke meg enda et par Jaywalkere, men det blir et sånt arbeid som må vente til jeg har "tid".....

22.05.2006 @ 11:48
URL: http://elisabetht.blogdrive.com
Postet av: Elisabeth

Skulle forresten også si at du har inspirert meg til å lete fram fravokste klær :) De ligger nå klare til omsying, så nå får i hvert fall Malin nye sommerklær. Lysten til å sy er kommet tilbake... TUSEN TAKK!

22.05.2006 @ 11:54
URL: http://elisabetht.blogdrive.com
Postet av: Fuglemamma

Superflotte! Hva er din erfaring med masketallet på vrangbord og selve sokken i dette mønsteret? Jeg har stusset over at det er så mange masker, og har sett diverse bloggere klage over at vrangborden ble for løs. Derfor har jeg ikke prøvd meg på mønsteret selv enda, selv om jeg liker det veldig godt.

22.05.2006 @ 13:57
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: Helene

ELISABETH: Så flott, lykke til med omsyingen! Har virkelig sansen for gjenfødelse av klær :)FUGLEMAMMA: Grunnen til at det blir så mange masker er at hver omgang har et langt stykke å "reise" for å komme rundt, det skal jo i sikk-sakk opp og ned flere ganger. Sokkene er slett ikke vide, heller tvert imot. Var faktisk bekymret for at de skulle bli litt trange, men de passet helt akkurat - kan altså ikke legge på meg på leggene nå, lol. Jeg syns vrangborden er helt OK.

22.05.2006 @ 14:12
URL: http://heleneh.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1325933
hits