Det snør, det snør...

Gårsdagen ble det ikke noe strikketid for meg. Fikk overlevert en "gammel" bunad som min manns eldste datter skal arve, og den skal være klar til konfirmasjonen. Nå er det rigtignok et helt år til, men bunaden var i en sørgelig forfatning, og det må en del omsøm og reparasjon til, pluss at jeg må lage cape. Jeg har ingen erfaring med å sy bunad, og sytalentet mitt begrenser seg stort sett til å sy rette sømer. Men, man går da på med krum hals.

Etter at bunaden var (bokstavelig talt) saumfart, satte jeg i gang med å pynte kake:En venninne feiret konfirmasjon for sin sønn i dag, og hadde bestilt bok-kake. Dagen i dag gikk med til å hjelpe under konfirmasjonen, dekke på, anrette koldtbordet og gjøre alt klart før gjestene kom + rydde opp etterpå. For et par dager siden ble strømmen i utleielokalet avstengt, og det lyktes ikke eierne å drive inn de utestående strømpengene hos tidligere leiere i tide. Dermed foregikk alt med nødagregat, et minimum av varme og kun kaldtvann. På toppen av alt kom det ca 15 cm med snø! En ulykke kommer jo sjelden alene, som kjent. Men tross alle vanskeligheter tror jeg gjestene koste seg, og det er jo hovedsaken.Etterpå ble det litt strikketid, og dermed er bakstykket til vamsegenseren ferdig. Bare forstykket og monteringen igjen :)


Not much knitting today. I was helping a friend with her sons confirmation party. Snow and no electrisity helped to make it dificult for us, but we made the best of it anyway. Back of the blue sweater finished.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar