Strafferunder...

Aarghhh! Omtrent halvveis i mønster to gav jeg opp og rakk tilbake til siste omgang som jeg var 100% sikker på var rett.

Opprekksgarn

Dermed minker sjansene for å bli ferdig i "riktig tid". Men på den annen side finnes det ingen "uriktig tid" for strikking heller, så det er ikke så nøye :) Man fortsetter ved godt mot.


I'm doing penalty rounds. With the second pattern halv done I ripped it all back to the beginning, where I was sure that everyting was 100% correct. This reduces my chances for finishing on time, but who cares really :)

2 kommentarer

Hej dr!Verkar inte vara den enda som har lite problem med den sjalen. Vem var det mer som hade det, tro? Sg slutresultatet dock... leter...Hm, ser att du varit dr ;). En till stickblogg, var det visst... en i rosa, lindrigt sagt, hihihi... M s gott... en Sjbackabo p irrvgar ute p ntet... Klem, och en nskan om god fortsttning i stickningen... hller tummarna att du r klar innan elden slcks...

Du fr trste deg med at p TV gr de strafferunder sttt og stadig om dagen ;-)Og gr du lei, s fr du sy et skinnsjerf innimellom, for det gr rasende fort!

Skriv en ny kommentar