Strafferunder...

Aarghhh! Omtrent halvveis i mønster to gav jeg opp og rakk tilbake til siste omgang som jeg var 100% sikker på var rett.

Opprekksgarn

Dermed minker sjansene for å bli ferdig i "riktig tid". Men på den annen side finnes det ingen "uriktig tid" for strikking heller, så det er ikke så nøye :) Man fortsetter ved godt mot.

I'm doing penalty rounds. With the second pattern halv done I ripped it all back to the beginning, where I was sure that everyting was 100% correct. This reduces my chances for finishing on time, but who cares really :)

Kommentarer:
Postet av: Bim Bloggare

Hej där!Verkar inte vara den enda som har lite problem med den sjalen. Vem var det mer som hade det, tro? Såg slutresultatet dock... leter...Hm, ser att du varit där ;). En till stickblogg, var det visst... en i rosa, lindrigt sagt, hihihi... Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... Klem, och en önskan om god fortsättning i stickningen... håller tummarna att du är klar innan elden släcks...

20.02.2006 @ 13:09
URL: http://ulligt.blogspot.com
Postet av: Lillefix

Du får trøste deg med at på TV går de strafferunder støtt og stadig om dagen ;-)Og går du lei, så får du sy et skinnsjerf innimellom, for det går rasende fort!

21.02.2006 @ 10:16
URL: http://hummerogkanari.blogdrive.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/785815
hits