Raumatur + litt gammelt nytt

Først et bilde av Sindres middelalderskjorte i lin, sydd for to uker siden. Helgi er også med på bildet, men i lånte fjær.I dag ble det enda en Rauma-tur. Nå har jeg vært der to ganger på under to uker, og jeg som er på garn-diett! Denne gangen var jeg derimot flink, kjøpte bare dette:To nøster Rio + noen brosjyrer.Og så har jeg gjort ferdig en ny domino-klut. Denne syns jeg ble virkelig kjempefin! Fine farger, og det beste av alt var kanten rundt. Den er strikket som en hestetømme som strikkes direkte fast i kanten, ser kjempesmart ut! Dette må prøves folkens, jeg skal i hvert fall bruke teknikken oftere.Og forresten, vil noen bli med på "Nordisk Hemmelig Venn"? Les mer på http://strikkemor.typepad.com. Dette blir gøy!

First a pic of some sewing; Sindres new viking age style shirt. I've also made a tabletwoven belt for him.
Today I made another trip by Rauma, the yarn factory. But my shopping was quite modest, just two balls of Rio for some scarves.
During the ride I finished my third domino cloth. I just love the i-cord around the edge. It is knitted attached to the edge as you go. Very easy, and it looks very neat. I'm sertainly going to use this technique more often!

Kommentarer:
Postet av: Karine

Hei Helene!Så fin blog du har, og så mye fint du lager! Og din heldiggris som kan besøke Rauma... er temmelig misunnelig :-)Så morsomt å se guttene dine og mannen med middelalder-klær! Vi var på middelalderfestivalen på Hamar forrige helg. Mannen min skal begynne å skyte med langbue, og da han leste at det skulle være oppvisning/konkurranse der, fant vi ut at det var en bra grunn for å komme seg ut på tur :-) Han sover nå, men gjett om jeg skal vise ham bildet av gutta med buer! Er de aktive skyttere?Forresten, nå er vi 9 stykker med i hemmelig venn-ringen!

Postet av: Helene

Ja, gutta mine deltok jo på den festivalen på Hamar. Mannen min solgte treprodukter. Han driver også med langbue. Han har laget buer til både seg selv, Sindre og Helgi. Helgi var visstnok med i turneringen også. Neste år har jeg planer om å bli med, men først må jeg vel ha meg et antrekk jeg også.

20.06.2004 @ 05:04
URL: http://heleneh/sprayblogg.no
Postet av: Sylvia

Hei Helene.Kom innom her da jeg skulle til Karines side. Og da så jeg DOMINO kluten din. Jeg har den boka om Domino-strikk, men har aldri fått tid til å sette meg ned å prøve. Var det vanskelig?Jeg holder på med å prøve meg frem med Pjoning for tiden, sammen med masse andre prosjekter. Ta en titt på siden min, da.Hilsen fra Sylvia

18.04.2005 @ 21:25
URL: http://sylviaveliz.tripod.com/
Postet av: Trond Selbekk

HeiBuen du står med, hvem har laget den og hva er den laget av?Trond

11.09.2005 @ 13:58
Postet av: Baerbel

Me again, if you visit ravelry, please send me a *beeep* I have the nick "heathergem". I love your celtic cables, and a friend of me in ravelry did Viking reenactment too.Hugs, Baerbel

Postet av: eli mette

Du hadde n kjempe fin side , så mange kjente . jeg er en kaupang viking med i monir viking gruppe. jeg er på jakt ettr noen som selder brikkevevsbånd over nett eller lignende. har du noen forslag. takk mvh eli mette

04.05.2008 @ 16:00

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25757
hits