Raumatur + litt gammelt nytt

Først et bilde av Sindres middelalderskjorte i lin, sydd for to uker siden. Helgi er også med på bildet, men i lånte fjær.I dag ble det enda en Rauma-tur. Nå har jeg vært der to ganger på under to uker, og jeg som er på garn-diett! Denne gangen var jeg derimot flink, kjøpte bare dette:To nøster Rio + noen brosjyrer.Og så har jeg gjort ferdig en ny domino-klut. Denne syns jeg ble virkelig kjempefin! Fine farger, og det beste av alt var kanten rundt. Den er strikket som en hestetømme som strikkes direkte fast i kanten, ser kjempesmart ut! Dette må prøves folkens, jeg skal i hvert fall bruke teknikken oftere.Og forresten, vil noen bli med på "Nordisk Hemmelig Venn"? Les mer på http://strikkemor.typepad.com. Dette blir gøy!


First a pic of some sewing; Sindres new viking age style shirt. I've also made a tabletwoven belt for him.
Today I made another trip by Rauma, the yarn factory. But my shopping was quite modest, just two balls of Rio for some scarves.
During the ride I finished my third domino cloth. I just love the i-cord around the edge. It is knitted attached to the edge as you go. Very easy, and it looks very neat. I'm sertainly going to use this technique more often!

6 kommentarer

Hei Helene!S fin blog du har, og s mye fint du lager! Og din heldiggris som kan beske Rauma... er temmelig misunnelig :-)S morsomt se guttene dine og mannen med middelalder-klr! Vi var p middelalderfestivalen p Hamar forrige helg. Mannen min skal begynne skyte med langbue, og da han leste at det skulle vre oppvisning/konkurranse der, fant vi ut at det var en bra grunn for komme seg ut p tur :-) Han sover n, men gjett om jeg skal vise ham bildet av gutta med buer! Er de aktive skyttere?Forresten, n er vi 9 stykker med i hemmelig venn-ringen!

Ja, gutta mine deltok jo p den festivalen p Hamar. Mannen min solgte treprodukter. Han driver ogs med langbue. Han har laget buer til bde seg selv, Sindre og Helgi. Helgi var visstnok med i turneringen ogs. Neste r har jeg planer om bli med, men frst m jeg vel ha meg et antrekk jeg ogs.

Hei Helene.Kom innom her da jeg skulle til Karines side. Og da s jeg DOMINO kluten din. Jeg har den boka om Domino-strikk, men har aldri ftt tid til sette meg ned prve. Var det vanskelig?Jeg holder p med prve meg frem med Pjoning for tiden, sammen med masse andre prosjekter. Ta en titt p siden min, da.Hilsen fra Sylvia

Trond Selbekk

HeiBuen du str med, hvem har laget den og hva er den laget av?Trond

Me again, if you visit ravelry, please send me a *beeep* I have the nick "heathergem". I love your celtic cables, and a friend of me in ravelry did Viking reenactment too.Hugs, Baerbel

Du hadde n kjempe fin side , s mange kjente . jeg er en kaupang viking med i monir viking gruppe. jeg er p jakt ettr noen som selder brikkevevsbnd over nett eller lignende. har du noen forslag. takk mvh eli mette

Skriv en ny kommentar