Litt mer farging

Plantefargingssesongen er på tampen, men jeg har da litt saker innhøstet. I går ble det en dyp rosafarge av kochenille og krapprot, samt en grå-grønn (som ble veldig blass på bildet) av oreblader, skjegglav og jernsulfat. Jeg hadde også en større plantefargingssesjon før siste tur, men rakk ikke å ta bilder.

garn

The plant dyeing season is almost over, but I still have some supplies. Yesterday I made a deep pink from cocienal lice and madder root, and a gray-green (the colour in the pic is way off) from alder leaves, witch's hair and iron. I also had a major dyeing session prior to our trip, but it never made the blog.

Kommentarer:
Postet av: Bim H-D

Åh, färgat garn. Det var mer än länge sedan man växtfärgade garner... hm, man borde ha någon att färga tillsammans med, blir lite mer kul att göra det med någon vid sidan av att prata med under tiden, ;). Det där djuprosa antar jag är helt underbart... om det grågröna inte är helt rätt i färgen på bilden, är den nog inte helt rätt den heller, eller... Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis...

18.08.2006 @ 09:47
Postet av: Supernøtt

Skulle ønske jeg bare hadde kunnskapen om garnfarging og et sted å plaske med det på. Har i flere år hatt lyst til å lære det. Fargene blir jo så unikt fine. Holder du kurs? (spurte hun ivrig)Eller takk for hyggelig kommenatar i bloggen min :) Ekstra stas at ikke bare strikketøyet blir lagt merke til.

18.08.2006 @ 13:10
URL: http://vriddrett.blogspot.com
Postet av: Grete

Har fulgt med på garnfargingen din; er så imponert! Den rosa der , sukk! Sjalet og pulsvantene, i en for meg ukjent teknikk, er rååålekre plagg!Mens jeg er hos deg, kommer det opp en melding om at du har vært hos meg :-) :-)

31.08.2006 @ 19:37

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1835991
hits