Museskritt

Så bra å se så mange krype ut av skyggene. Og husk, selv om de-lurking-uka er over må dere ikke løpe og gjemme dere igjen. Ikke noe er så koselig som hyggelige kommentarer innimellom all spam'en :)

Det ser kanskje ikke så veldig produktivt ut her på siden for tida, men jeg jobber i små format. Jeg er jo på garnslankekur, men vet ikke helt om jeg har riktig tilnermingsmetode. Det jeg har vist fram så langt har vært strikket på pinner nr. 2,5, og nå er vi altså over på slikt som dette:

Knipling1

Ikke akkurat noe garnsluk! Fortsettelse følger... Og om noen fra Molde / omegn er interessert i kniplekurs i februar-april må de følge med i Budstikka framover.

Kari hadde et par spørsmål i kommentarene. Hemmelig venn har denne gangen en yahoogruppe som holder til her, påmeldingsfrist 21. januar. Sockapalooza runde 4 starter opp om ikke så lenge, og da finner du informasjon her, fra slutten av januar blir det mulig å melde seg på.

I'm so happy to meet some of my stalkers lurkers! Please don't hide again, just because the de-lurking week is over. Nothing cheers you up like a nice comment in between all the spam :)

I'm on a yarn diet, but I'm not sure if my plan is working. I started out with sock yarn and 2,5 mms, and now I'm over to bobbin lace. I don't think the scale will show much weight loss the first month, cause I'll be busy doing this for a while. Stay tuned...

Kommentarer:
Postet av: Hilde C

Å lage kniplinger ser utrolig komplisert ut, men det ser også veldig vakkert ut. Jeg er helt imponert :-)

17.01.2007 @ 12:26
URL: http://knittingplace.blogspot.com
Postet av: Dolci

En liten hilsen fra meg :O)Så utrolig flott det ser ut med knipling. Ellers er det helst i hvitt jeg har sett det. Spennende!

17.01.2007 @ 14:54
URL: http://dolci.sprayblogg.no
Postet av:

Så flott! Kniplinger er jo kjempelekkert, men jeg tipper det er både konsentrasjonskrevende og tidskrevende! Det ser spennende ut, og fin farge var det også. Er det en del av et større prosjekt eller?

17.01.2007 @ 15:01
Postet av: Helene

Ja, dette er bare en del av et "byggesett", som sagt... fortsettelse følger... og nei, det går ikke kjempefort!:)

17.01.2007 @ 15:31
URL: http://heleneh.sprayblogg.no
Postet av: Gro

Jeg må bare si det igjen, jeg er mektig imponert over de som har tid og tålmodighet og samtidig kan lage kniplinger! Supert at det finnes noen som deg! Forresten - nå finnes det oppskrift på luen som du var interessert i på bloggen min.

18.01.2007 @ 13:55
URL: http://gros.blogdrive.com
Postet av: Fuglemamma

He, he, når jeg ser dette skjønner jeg at du må garnslanke ved å gi bort garn:-) Nydelig arbeid, gleder meg til å se resten!

19.01.2007 @ 11:56
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: Diane

Your bobbin lace is beautiful....so pretty and delicate....what are you actually making??

21.01.2007 @ 01:49
URL: http://woolgatherersgallop.blogspot.com
Postet av: Timotei

Å, kan du knipling også du! Imponerende!

21.01.2007 @ 21:22
URL: http://timotei-timotei.blogspot.com
Postet av: Bim H-D

*ler*Allt garn man gör av med... ät inte det garnslankning? Hm, hur mycket och hur fort det går är väl inte hela världen... och det du gör nu kan ju sedan leda till massor av inspiration av att göra av med resterande lagret, eller? Hrm, och jag tror inte ditt lager var SÅ stort som det var hos vissa, hihihi... Må så gott... värmländskan... kramis och lycka till och sköt om dig väl...

21.01.2007 @ 23:34
URL: http://www.sjoebacka.se
Postet av: Cheryl (Tollefson) Hamke

Helene, You're work is absolutely beautiful and your posts make me really stretch to remember my Norwegian! I came by this blog via the nalbinding yahoo group. I've started doing more period Viking pieces, just about to finish a hat for my husband. I've done more, just need to post pictures on my live journal site or on nalbinding group. Mange Takk!

08.03.2007 @ 16:42
URL: http://skoggkatt.livejournal.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3630905
hits