Vest ferdig!

Da var babyvesten ferdig. Strikket de siste kulene i går kveld. Syns den ble både fin og morsom... muntre farger, og artig teknikk også. Det går ikke så kjempefort, men man strikker aldri med mer enn en farge om gangen. Denne var et restegarn-prosjekt. Jeg hadde noe Røros Lamull liggende fra "gamle dager", og de passet akkurat til oppskriften. Uheldigvis går det veldig lite garn, så jeg har fortsatt rester av restene...
Modell er snart to år gamle Lilja. Deretter strikket jeg de ulike dominostrikk-prøvelappene. Sikkert meningen at man skulle gjøre det først... men, men. Oppskriftene i boka bygger på de ni teknikkene som er vist på prøvelappene, så nå kan jeg vel alt??Jeg må jo lage noen flere modeller i dominostrikk før temakveldene, men jeg må gjøre litt annet også. Derfor har jeg nå begynt på en "tv-genser", veldig enkelt strukturmønster (bare rett og vrang) i lyseblått vamsegarn og størrelse to år. Også rester fra lageret. Jeg har VELDIG mye vamsegarn!


Vest finished, and my daughter Lilja is modelling it. I'm very happy with it. I've also made the different swatches from the domino knitting book, and I've started a new sweater for Lilja.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/21645
hits