Smykkestener

Det var helt og holdent Tone sin feil altså, at jeg plutselig ble innehaver av denne kassen med opaler. Varene skiftet hender i en mørk bakgate en gang i forrige uke.

Opal

Ellers går det i skinnfellproduksjon og strikk-og-tov. Og så jobbing da, så hektisk at dette må klare seg for nå...

Isskrapevotter

Too busy to chat right now, just letting you know that I still buy yarn, knit and felt, and I finished a new sheepskin rug, pictures some day soon... must run...

Kommentarer:
Postet av: saga

Synes du har vært flink, man kan jo ikke være på flere steder på en gang. Jeg skulle mange ganger helst bare sitte å gjøre håndarbeid heeele dagen....men det går jo ikke. :-)Saga.

14.11.2006 @ 19:38
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no
Postet av: saga

Hei Helene, sjekk ut denne websiden: http://www.lofotnett.no/vikingdrakt.no/:-) saga.

14.11.2006 @ 21:13
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no
Postet av: Tone

Ja, jeg tar på meg skylda Helene! Og pass opp - kanskje jeg frister deg igjen...... Flott is-skrape-vott du har laget. Ser jeg faktisk har kjøpt samme type skraper selv, men har ikke kommet så langt på votten ennå.........Var flatbrødet godt :-)

14.11.2006 @ 21:19
URL: http://tones.sprayblogg.no
Postet av: tijm

Mooi garen! De achterse met de de vele kleuren heb ik ook al eens voor sokken.En wat een leuke ijskrabbers. Is bij jou wel nodig.Ik heb geen auto dus ik zal ze niet maken.

15.11.2006 @ 06:38
Postet av: Avhaline

Hi Helene,the part to remove the snow (don't know how to say in English) is great! It's knitted and felted? Very nice! :)Regards, Avhy.

15.11.2006 @ 08:00
URL: http://www.myblog.de/Avhaline
Postet av: Lillefix

Jeg bare advarer: Opalgarn har en egen evne til å formere seg. Litt sånn Zareptas krukke: Alltid fullt. Jeg begynte på et nytt nøste og nytt sokkepar på mandag, og samboern lurer allerede på når det selvoppfyllende lageret er tilbake på status quo.

15.11.2006 @ 13:47
URL: http://hummerogkanari.blogdrive.com
Postet av: Bente B

Hei Helene :)Boka til EZ er vel og bra forsåvidt, men et must have vet jeg ikke helt enda....... Den er ganske liten, og bildene er virkelig helt elendige. Hadde det ikke vært for alle bloggene jeg leser hadde jeg aldri visst at det var samme lua som er avbildet i boken! Bildene er bittesmå, sort-grå-hvit-utydelige! Men den koster jo ikke så mye, og noen av mønstrene er nok verdt prisen på boka ;)

17.11.2006 @ 12:39
URL: http://www.bentemor.com/blogg
Postet av: Kelly

I love the idea for the felted ice scrapper, did you follow a pattern for that or just wing it??

20.11.2006 @ 19:28
URL: http://www.walkingthewall.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2716623
hits