Snille Karine :-)))

Hemmelig-venn-mamma Karine leker julenisse i september. Se hva hun sendte meg:Sally Johansons "kniplebibel".

Og ikke nok med det. Det viste seg nemlig å være en genistrek å ta bilde av Rogue med garnender som maskemarkører. Hun syns nemling at jeg absolutt burde ha noe finere, og sendte meg disse:Eeeeer de ikke søøøøte?? Særlig den lille bæen, og krokodillen!!

Look what Karine sent me. A Swedish book about Bobbin lace and a set of the cutest markers I've ever seen, espesially the sheep and the croc. Isn't she nice??

Kommentarer:
Postet av: Fuglemamma

Så fine ting! Jeg bruker også bare garnrester som maskemarkører. Visste ærlig talt ikke om noe annet før jeg begynte å surfe på strikkesidene på nettet. Jeg synes maskemarkører er søte, men lurer vel litt på om det ikke er mest pynt. Garnrester er nå praktiske sammen med strikketøyet da...;-)

15.09.2004 @ 00:05
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: jane

Hej.Sikke nogen fine maskemarkører. Jeg fik også nogen i fødselsdagsgave og jeg er rigtig glad for dem. Man kommer ikke til "glemme" markeringen fordi man kan mærke den. Det kan godt være svært nogen gange, hvis man bare bruger en tråd.

15.09.2004 @ 11:24
URL: http://strikke_jane.blogspot.com
Postet av: Anne

Hvilken søte markører, jeg visste heller ikke at sånne fantes før Marit sendte en med garnet :)

17.09.2004 @ 13:27
URL: http://anneen.spraybloggg.no
Postet av: Gro

Jøss, så heldig du var! De var veldig søte. Her går det i trådstumper og sikkerhetsnåler men det funker jo egentlig greit selv om det ikke er like lekkert...

18.09.2004 @ 00:19
URL: http://gros.blogdrive.com
Postet av: Fuglemamma

Tenk Helene, trikset med trådstumpene fungerte for meg også! Snille Karine:) Jeg strikker også på pinne nr 5, men det ble altså for løst for meg. Har valgt å ta færre masker mellom flettene i stedet for å bytte pinne, for jeg synes Vamsegarnet er så tykt at det ikke gjør noe om maskene er litt løse. Nå som jeg begynner å venne meg til det går det fint å strikke med tykke pinner. Herlig genser!

21.09.2004 @ 23:44
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: Hanne Helbo

HejHvor er det nogle fine markøre. Knipler du også, det gør jeg, og er meget glad for det, og så ser jeg en bort til en trøje ja jeg blev jo helt sentimental, for jeg har siddet og broderet den bort engang i 60erne, jeg købte materialerne da jeg besøgte en penneveninde i Horten i 1966. Strikkede selvfølgelig også trøjen.Mange hilsner Hanne H Webstrikker.

22.09.2004 @ 12:10
URL: http://retogvrang.blogspot.com
Postet av: joy

those stitch markers are so cutedid you make them?

29.09.2004 @ 23:56
URL: http://knitandpearl.blogdrive.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35190
hits