Fargeglede

Duften av våt ull fyller igjen huset, det er tid for plantefarging:

 

 

Dette ble til sist helg. Vi presenterer i rekkefølge fra venstre: 2 stk kepaløkskall, valnøtt, rødløkskall andre- og førstebad, blåtre/kampeche første-, andre- og tredjebad. Og fortsatt putrer det ull på komfyren ... De som tar turen til Leikvin kulturminnepark til helga kan få kjøpe, både dette og mere til :)


Kommentarer:
Postet av: Astrid Schjellungen

Hei Helene

Vi har møtt hverandre på de to siste nordiske husflidsleirene. Jeg har lest sidene dine og synes det er moro og se. Du er produktiv. Spesielt at du rekker å skrive og ta bilder i tillegg!

Er det noen som kjøper plantefarget garn? Jeg står på Skogmuseet og har forsøkt, men svert lite blir solgt.Pris? Jeg kjøper Hifa garn. Jeg har brukt HoelfeldtLund det siste året. Jeg har opparbeidet meg en utstilling med plante og soppfarget garn. 100g bunter synes bedre enn noen tråder.

Hilsen Astrid Schjellungen

21.05.2012 @ 21:01
Postet av: Vigdis

Så stilig :) Mange fine farger!

21.05.2012 @ 23:57
URL: http://vigdissveinsdottir.com
Postet av: Elisabeth

Nydelig garn! Jeg strikket votter av garn fra deg for noen år siden, synes de ble veldig flotte. Farger litt av under strikking (bare det rosa om jeg husker rett?), men det blir så fine og naturlige farger av det..... Ser spennende ut med de blålilla nyansene :)

29.05.2012 @ 21:40
URL: http://www.tostrup.net/blog

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36757366
hits