Brikkebåndbelte

Og så var det over til det tykke spelsaugarnet igjen. Denne gangen skulle det nemlig bli et belte, og det trenger jo å være litt stødig.

 

Båndet måler 1,70 + frynser, og fortsatt har jeg en del rennin igjen på båndvevstolen, uten at jeg har noen spesiell plan for det. Dette beltet var også til lille krapyl.

 Og mønsteret var nøye planlagt for å passe til nettopp dette stoffet. Mer om det senere.

4 kommentarer

Dette var kjempefint! Nå blir lille krapyl fin ja :)

Heisann!

Så fine brikkebåndsbelter :) Jeg er på jakt etter noe slikt til en mørkegrønn viking/middelalderkjole som jeg har, skulle gjerne hatt et slikt langt grønt/brunt belte. Tar du bestillinger eller er det bare til privat bruk? :) Aner ikke hva prisen er på noe slikt heller, om det i det hele tatt er aktuelt eller om jeg eventuelt må gå for et flettet skinnbelte eller noe i den dur.

Hilsen fra en ny leser!

Vigdis: Velkommen, ny leser Vigdis :)

Jeg lager det meste for salg faktisk. Om du er interessert i akkurat dette båndet, så er det vevd i 100% spelsauull, og er ca 3,5 cm bredt. Prisen blir 264,- per meter. Jeg kan lage i akkurat de fargene du har lyst til, evt andre mønster eller bredder.

Jeg måtte selvsagt en tur innom den flotte bloggen din, og der ser jeg at du også er på jakt etter herre-vikingantrekk. Jeg har sydd mange vikingplagg, både til "egne" herrer og andre kunder. Om du har en e-postadresse kan jeg sende deg prisliste, dersom du fortsatt jakter på klær.

Helene :)

Så fint! Tenkte å kjøpe meg brikkevev på neste vikingmarked. Må ha!

Skriv en ny kommentar