Hemmelig skjerf del 1

Sa jeg at jeg ikke skulle strikke mer på en stund? Vel, på lørdag trengte jeg et enkelt ferge-strikketøy, og la opp til et skjerf av den hemmelige gaven jeg fikk av Sonja. 12 masker på pinne nr. 7, to omganger lilla fluff-garn og en omgang fluff + mohair-effektgarn lagt sammen. Jeg trodde jeg hadde så lite garn at det ble et Lilja-skjerf, men jeg strikket og strikket og strikket, og etter at jeg hadde brukt opp mohairgarnet brukte jeg resten av det andre til frynser, og da var skjerfet plutselig over to meter langt. Altså: et Helene-skjerf! Det passer bra, for jeg er en veldig skje(r)fete person, føler meg helt naken uten et skjerf rundt halsen i den kalde årstida. Gleder meg til å begynne å bruke det.Noe av garnet fra min første hemmelige venn, Malle, skal også bli et skjerf etter hvert. I mellomtiden er flettepinnen jeg fikk av henne travelt opptatt med Rogue.

I needed something quick and simple for the ferry trip last week, and cast on for a scarf with the yarn from my second secret friend. Now it's finished, almost two meters long, and I'm very happy with it. I'm adicted to scarves in the cold part of the year.

Kommentarer:
Postet av: Fuglemamma

Skjerf må man ha, fra august til juni omtrent;). Ullgenser med hette er heller ikke å forakte. Jeg arbeider som lektor på verdens nordligste universitetet. En ok jobb, men noen ganger blir det litt mye ord og abstrakte ting, så da er det deilig å kunne strikke eller gjøre noe annet konkret synes jeg. Enn du da?

14.09.2004 @ 16:22
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: Helene

Lektor i hva da? Her skal vi vite alt, skjønner du!! Jeg er nemlig vant til å spørre og grave - jobber i avis. Og hvis jeg nå jobber litt mer og skriver litt mindre her så kommer det snart ny utgave på www.vestnesavisa.no

14.09.2004 @ 18:23
URL: http://heleneh.sprayblogg.no
Postet av: Sigrun

Hei HeleneSå kjempeflott ditt Pansy Park teppe er, tenker moren din blei glad! Hilsen Sigrun fra QS.

23.09.2004 @ 18:39

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35048
hits