Tidlig ute ...

... eller kan man si det om noe som er 21 år forsinket?Da jeg gikk på "husflidsskolen" i min ungdom hadde vi blant annet brikkevev. Siden jeg allerede hadde vært innom det i håndarbeidstimene på ungdomsskolen mente jeg at jeg kunne alt, og satte opp til et bånd med 32 brikker i lingarn 16/2. Av en eller annen slags merkelig grunn var prosjektet avsluttet etter få prøveinnslag. Det som egentlig skulle være nissefjes så ut som enøyde kykloper eller sørgelige poirot-figurer. Renningen var heller ikke spesielt pent oppviklet. Kanskje var den det opprinnelig, men etter å ha blitt flyttet på ørten ganger så den mer ut som en afroparykk.

 

 

Men det skulle faktisk ikke så mye utfloking og utprøving til før det ble pene og pyntelige nisser på rekke.

 

 

Noen timers innsats, så hadde jeg plutselig flere meter med nissebånd. Den opprinnelige planen var å lage serviettringer, men det ser jeg ikke helt for meg lenger. Kanskje et bånd pent drapert rundt en krans til jul?


Kommentarer:
Postet av: Fuglemamma

Artig nissebånd, og veldig mange fine andre bånd nedover her. Jeg er imponert! Også tror jeg egentlig nissebåndet kunne blitt fine serviettringer jeg.

31.03.2011 @ 14:48

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26947647
hits