Solstråle

Denne bloggen er jo hovedsaklig forbeholdt ting og saker vi lager. Men på sett og vis har vi jo laget denne også...

Lille krapyl har plantet et frø, og omsorgsfullt passet på og vannet daglig. Etter hvert fikk den vesle spiren komme ut i frisk luft av og til, før den omsider ble for høy for vinduskarmen, og kunne flytte hjemmefra. Nå er den blitt høyere enn matmor også!Det er slett ikke verdens høyeste solsikke! MEN den har hele seks blomster, og det er ikke verst vel.

"Mamma, kan du ikke legge bilde på Internett, du vet, der folk kan fortelle hva de syns..."
... hint hint...

11 kommentarer

Wow for noen fine blomster det var på den solsikken.

Og nydelig (stolt?) smil då den søte jenta.

Flink gartner.

Hólmfríður Helgadóttir

Flott blóm hjá duglegri frænku er greinilega með græna fingur eins og amma sín.

Kjempe flot solsikke!

Kjempeflink jente som har stelt så bra med solsikken at den har fått så mange blomster. Hun er jo en nydelig blomst selv også!

Så morsomt med stor solsikke! Jeg har aldri fått blomster på solsikkene jeg har plantet av frø, kanskje jeg må få tips fra frøkena :)

Så flott!! Du har ei datter med grøne fingrar, det er no heilt sikkert. Skjønar godt at ho er stolt av den. Og solsikke som er så nydeleg!!

Flott solsikke! Mine blir alltid bittesmå, gøy når de vokser og trives.

Virkelig flotte solsikker! Og en veldig søt jente.

For noen flotte solsikker. Kjempefint bilde med en nydelig jente med blomstrene. Solsikker er ekstra fine med den flotte fargen og at de blir så store og kraftige.

det var jammen imponerende lille krapyl. Solsikker er noe av det peneste jeg vet, men får det aldri til. Tenk at mamma kaller deg lille krapyl da. Knis.

Begge to ser flotte ut! Det er vel ikke viktigst å være verdens høyeste (sier jeg som ikke rager så høyt selv), mye bedre med mange blomster!

Skriv en ny kommentar