Sensommer-blåklokkerBåndet er ferdig. Resultatet ble 4,3 meter, såvidt nok til kanter rundt kåpa, samt et belte. Ermene må antakelig legges ned allerede neste sesong, så de får være.Å sy på disse båndene er et ufattelig pirk, men etter intens sying i helga kom jeg da i mål.Kåpa ble til tidlig i sommer, da det ble klart at det ville bli en vær-fylt sesong, og lille krapyl hadde vokst ut av sine andre varme ullsaker. Vi har noen arrangementer igjen i år, så den blir nok brukt flere ganger i høst.Som vanlig får familiens minste klær av restene. Her hadde jeg ikke nok stoff i samme fargeparti, så kilene har en litt annen rødfarge enn resten.Lille røde krapyl er fornøyd!

7 kommentarer

Nydeleg kåpe og ei herleg jente!

For en fin kåpe! Jeg synes det var spennende at kilene var i annen farge! Og nydelig modell!

Det ble fint med bånd på, flott kåpe til en nydelig jente. :)

Virkelig vakker! Og flott handarbeid!

Jeg liker disse klærne.De er stilige.

Skal si du har laget masse flotte bånd i det siste! Lurer på om jeg må lære meg teknikken? Men jeg er ingen viking, så hva kan jeg da bruke det til...men flotte er de!

Ja, hva skal man bruke alle båndene til...?? Alt som trenger en kraftig, tykk rem for eksempel. Veskehåndtak, ryggsekk-seler, hundekobbel, belte. Et bredt bånd i julefarger til å knytte rundt dørkransen i adventstiden. Tynnere bånd kan brukes som brillesnor, snorlukking til små poser o.l.

Og i vikingtiden har vi jo masse som trenger bånd, både til pynt og nytte :)

Skriv en ny kommentar