Der ingen skulle tru at nokon kunne bu......der var vi sist helg. Ei øy rett utenfor Ålesund. Ganske sentralt om du har båt selv, men ellers forholdsvis avsondret fra "sivilisasjonen" om man må benytte seg av offentlig kommunikasjonsmiddel. Ferga kommer på bestilling to dager i uka, og hurtigbåten stopper en gang i blant om du har flaks.

MEN når sant skal sies så var det ikke så verst å komme til "hutiheita" etter å ha tilbrakt en time eller to på kjøpesentrene på Moa! Med vikingenes inntog ble øyas befolkning omtrent fordoblet for helga.Lilja fikk prøvd ut den blå overkjolen fra forrige innlegg. Litt stor er den ennå, men det problemet regner jeg med at lille krapyl fikser ganske så effektivt.
Balder saumfarer, og synes egentlig at det kunne vært ei lomme på den kjolen, kanskje til å ha gulrøtter i??

4 kommentarer

Fine bilder og fin vikingdrakt! Hestene var også veldig glad for besøk. Men hurtigbåten er innom 11-12 ganger om dagen og det tar 12 min til sentrum... så det er ikke helt ille. Vi trenger flere fastboende, gjerne kreative håndverkere :-)

Turid - for jeg vet nok at det er du - Dette heter "spissing av sakene", noe vi journalister er gode på :P

For en nydelig farge på den underkjolen..

Har ikke så mye peil på blogger, trodde navnet kom opp automatisk :-) Men en kjempefin helg hadde vi uansett. Det frister virkelig til gjentagelse og dere er hjertelig velkommen :-) Mere håndverk og flere dager! Klem fra Turid

Skriv en ny kommentar