RepriseSom sagt har jeg tatt et lite tilbakeblikk på OL-prestasjonene fra 2006. Da var det Hyrna Herborgar det handlet om, og resultatet ble jeg kjempefornøyd med. Noe blokking ble det ikke tid til, så i stedet ble det en runde med dampstrykejernet. Blokkingen skulle jeg ta igjen senere. Når jeg fikk god tid.

Herborgar3

Her er vi altså fire år etter :-/
Siden jeg først rota til hele stua med matter og blokking av Haruni, så benyttet jeg omsider sjansen til å skylle opp Herborg, og spenne henne opp som det sømmer seg et så vakkert mønster. Resultatet ble et "nytt" sjal, større enn før, og enda vakrere.For fire år siden var det lille krapyl som var modell, og både sjalet og krapylet har vokst :P

Herborgar2 

I samme post for fire år siden viste jeg også fram Litla Hyrna Hulda, som fikk samme behandling. Nok et "nytt" sjal, og vel verdt strevet og rotet.Nå skal jeg fjerne alt av yogamatter og knappenåler, antakelig til familiens store begeistring :) 

8 kommentarer

Vakkert. Jeg blir imponert av slikt flott arbeid. Hyggelig at du har vært innom bloggen min. Masse hilsen Turid

WOW!!Nydelige, nydelige og atter nydelige! Hvordan får du det til??

Nydelige sjal!! ;))

Kos deg og ha ei herlig helg!

klem Vibbedille ;))

Har bare en ting å si Nydelige.

fiiiine!!!!

Wooow, så utrolig lekkert!

Så mange nydelige sjal du produserer Helene! Likte alle disse tre veldig godt, og er enig i at blokkingen kan gjøre nye underverk av gamle sjal.

Kjempefine sjal!!! Nå fikk jeg lyst til å strikke sjal også :-)

Har bare noen prosjekter som skal være ferdige først... Men da.....

Får jeg lov å mase om hjelp når jeg kommer så langt??

Du er nemlig herved utnevnt til sjalekspert av meg :-)

Skriv en ny kommentar