Olympic gold medallist!

Undrenes tid er ikke over! Selv om det så mørkt ut - igjen, så ble det strikkemedalje i gull denne gangen også:I år var det jo mange flere "strikkeolympiader" rundt omkring i bloggosfæren, men jeg deltok - som sist - hos Stephanie.

Selv om sjalet ble ferdig i tide, var det ikke ferdig blokket. Og denne skjønnheten kommer IKKE til sin rett før den har fått ordentlig spa-behandling. Først et deilig bad, og så litt strekking, massering og akkupunktur. :-) Vi avslutter med et snø-bad:Garnet er Kauni 8/2, og jeg brukte ca 100g. Mønsteret er Haruni, strikket på pinner nr 4.Etter å ha tilbrakt natta i blokket tilstand vokste sjalet betraktelig og ble til slutt "rompesidt":I en sådan stund blir man jo litt sentimental, og jeg måtte ha et lite tilbakeblikk på olympiaden for fire år siden. Også da var sjal temaet, og "gullsjalet" fra 2006 har jammen blitt mye brukt!

Tilbakeblikket fikk også konsekvenser, og resultatene derfra kommer på bloggen om litt ;-)

10 kommentarer

Så utrolig fint det ble. Nydelig farge.

Nydelig sjal,deilige farger.

utrolig fint!!!!

Sjalet er nydelig Helene!

Fantastisk flott!

Sjalet var bare rett og slett nydelig.

Nydelig sjal!!!

Nydelig sjal :D

So you now have two medals from the Knitting Olympics, that?s nice. And you made Hyrna Herborgar the last time, it?s very beautiful! I think its fun that you use the Icelandic version of the book, don?t hesitate to contact me if you need any help with translations. I would be happy to help :)

I haven?t seen this Kauni colourway before, it suits the pattern very well and the outcome is stunning.

Skriv en ny kommentar