Alltid tidlig ute...

Nok et strikketøy frem fra glemselen.
Dette var store-krapyl sitt en gang i tiden. Han hadde ambisjoner om å bli postmann. Da kunne han nemlig levere brev til mamma. :) Besøk på postkontoret var store høydepunkt i hverdagen, der fantes det nemlig vaskekte postmenn! Og helten - Postman Pat så klart.
Siden det har litt av hvert hendt. Postkontoret er nedlagt, og ambisjonene har visst endret seg de også. Ikke engang barne-TV er som før lenger. Postman Pat har fått kjerring. unger og Internett, og kjører helikopter!

Nå passer sakene til ei lita jente, både genseren, og figurene.Mange små maskesting...Og før noen spør om mønsteret - PT-mønster fra en gang i tiden. Det er ikke i handelen lenger pga at lisensperioden fra rettighetshaverne er gått ut. Garnet er PT4.

2 kommentarer

Det var dengang ja :) Hadde også en som var veldig opptatt av Postmann Pat, men genser hadde han ikke. Morsomt at du drar fram slike ting. Ha en fortsatt fin helg!

Så gøy! Moro å se gamle skatter bli tatt i bruk igjen. Synes det er synd at ting forandrer seg så veldig. Det er jo ikke mange år siden gode gamle Pat og bilen hans var helt topp!

Skriv en ny kommentar