Skotta vender tilbake

Jeg lovde visst bedre bilder av Skotta. Men det er den tiden av året igjen... da det er mørkt når man drar til jobb/skole, og sannelig er det ikke likedan når man kommer hjem også. Og når man inne benytter sjansen de timene det er dagslys i helga blir enten bildene altfor mørke...eller fullstendig uskarpe...Ja ja, det får duge likevel. Her kommer de beste av utvalget.Kjolen er strikket i Lett Lpoi. Et skikkelig klø-garn, for dem som er litt pysete. Det er ikke Lilja! Uansett blir det jo genser og strømpebukser eller tights under.

 

Mønsteret er fra Ístex Lopi # 27, som jeg fikk i gave en gang svogeren min var hjemme på Island. Har lenge tenkt på denne kjolen, og siden største størrelse var 8 år var det altså på høy tid å realisere planene. Mottakeren har selv valgt farger, og det ble jo kjempevellykket spør du meg! Lillafargen er en tweed-variant med spetter i alle mulige nyanser.Om noen tror at jeg har kjøpt denne retro-genseren for å matche kjolen, så må de tro om igjen. Dette er nemlig et ekte klenodium, en genser jeg selv brukte for ca. 30 år siden!!Matchende jakke er under produksjon.
Jeg har kjøpt mitt garn hos Lappestua, men du kan f.eks. finne det på nettet hos Birgirsdottir.

Kommentarer:
Postet av: amylin

Så flott kjole! Den hadde også falt i smak her hjemme, men måtte nok brukt et annet garn enn Lett Lopi.

03.11.2009 @ 20:15
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Den ble veldig fin til henne, hun kledde fargene godt. Så morsomt med genser som du selv har brukt, det vises ikke at den er 30 år, og den matchet kjolen så bra.

04.11.2009 @ 07:47
Postet av: Farmors

Så flott dette ble da! Skjønner godt at jenta er fornøyd. Artig med gamle plagg som får et nytt liv! Til finbruk blir det jo like fint med en hvit bluse under tenker jeg

04.11.2009 @ 10:02
URL: http://farmor.abcblogg.no
Postet av: gunknitter

Hei, koselig blogg du har! Såg bilde av kjolen på HB og måtte titte innom. Kjolen er aldeles skjønn på den skjønne jenta ! Nyyydelige farger !

Ha en fin dag vidare !

04.11.2009 @ 11:17
URL: http://gunknitter.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12699653
hits