Flusi das Sockenmonster

oerska

Lille krapyl og jeg har vært på "strikk i ørska". Det vil si, vi var bare dagpasienter, innom på besøk en kort stund lørdag, og enda kortere på søndag. Men vi rakk da å handle litt. Altså - Lilja rakk å handle! Faktisk er alle tingene vi kjøpte til henne. Og jeg som hadde bestemt meg for at det snart var min tur å få noe strikka :-/

flusi

Ja ja, noe av fangsten var ett nøste med "Flusi das Sockenmonster", og tilhørende eventyrbok/strikkeoppskrift. Historien om Flusi og strømpegarnet ble høytlesing på senga, og sokkene er snart ferdige. Om jeg strikker siste rest ekstra raskt nå så rekker jeg å bli ferdig med sokk nummer to før garnet tar slutt :P

Kommentarer:
Postet av: amylin

Tror du var så kjapt innom at jeg ikke rakk å hilse på deg, jeg. Uansett var det i alle fall et koselig treff, og kanskje du blir lengre neste år så vi kan slå av en prat.

25.09.2009 @ 20:41
URL: http://www.a-mylin.blogspot.com
Postet av: Jezza/Jenny

Fikk med meg at du var innom, ja, og at du var journalist? Har du en link til ei nettside med artikkel el.?

Håper som Amylin at du har tid til å være med på hele treffet neste år, du bor jo i romsdal og ikke så langt unna, så hadde jo vært koselig å bli litt kjent :)

26.09.2009 @ 00:43
Postet av: mimouna

Så gøy med strikke-eventyr! Og vesten med kaniner er fortsatt like herlig.

27.09.2009 @ 18:36
URL: http://www.mimounashobby.sprayblogg.no/
Postet av: Elisabeth

Så koselig med eventyr og garn i samme pakke! Søte sokker blir det uansett, men når de er ferdige kan det jo kanskje bli noe strikket på deg ?

28.09.2009 @ 11:24
Postet av: Knittingbird

Heia:-) Så artig med sokkemonster da, skjønner godt at lille krapyl måtte insistere på å få sånt. Veldig artig også å se vesten hennes igjen lenger ned her, husker da du strikket den. Jeg er tilbake i bloggverdenen, med ny blogg og nytt nick;-)

29.09.2009 @ 11:44
URL: http://knittingbird.blogspot.com
Postet av: Torill

Så gøy med slik bok og garn! Det har jeg ikke hørt om før.

29.09.2009 @ 20:13
URL: http://www.honehuset.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11589952
hits