Sett slikt... og feiringer av mange slag

Det ble visst en ørliten pause her gitt. Det er opptil flere grunner til det, mellom dem er sykdom, død og begravelse, konfirmasjon i heimen, bursdagsfeiring, og jammen fikk vi plass til å arrangere et vikingmarket også. RL har slettes ikke vært kjedelig i det siste.

Litt synd at jeg gikk glipp av å markere bloggens 5-årsjubileum 15. mai  :( 
Men kanskje du har lyst til å være med på en etterskuddsfeiring? Legg igjen en kommentar på denne posten, og fortell meg hvilket prosjekt fra bloggen du liker best, og hvorfor. Her er det altså fem års produksjon å velge mellom. Kanskje vanker det en overraskelse til en av dere? Siden jeg er så treig skal dere få helt til 15. juni til å delta.

kake

Avslutningsvis et bilde av den lille gutten som nå er blitt offisielt voksen:

sindre

(Selv om det ikke har blitt gjort så mye håndarbeid i denne pausetiden, så går produksjonen nå for fullt. Fortsettelse følger...)

Oops, guess I took a "little" break. Among my excuses are illness, death, funeral, confirmation, birthdays, and we even managed to arrange a viking market in between. Real life has not been dull.

Too bad that I missed my 5 year blogaversary on May 15th  :( 
To make up for that, why don't we have a belated celebration? Leave a comment to this post, and tell me wich project from my blog you enjoyed the most. You have five years to pick from. I just might send a little surprise to one of you. Since I've been so slow lately you have until June 15th to play along.

I leave you with a pic of my now officially grown up litte boy.

(And I have a lot of projects lined up, so stay tuned.)

Kommentarer:
Postet av: MagFly

Rouge er framleis min favoritt sjølv om eg ikkje har somla meg til å strikke min eigen (vurdera ein i Ingebjørgstorleik):http://heleneh.sprayblogg.no/081104085930_den_store_lvkrigen.html Ha ein fin sommar. Det var godt å sjå deg att :-)

08.06.2009 @ 10:18
URL: http://magfly.blogspot.com
Postet av: baddie

Gratulerer med 5 års blogging! Noen gang tar RL overhånd, og blogging blir nedprioritert. Kjenner godt til det selv, er midt inne i en tøff eksamensperiode. Gratulerer med veloverstått konfirmasjon. Kjekk sønn du har! Ang. hvilket prosjekt jeg liker best, er det utrolig mye fint å velge i. Men jeg falt for den røde selekjolen med serk. Jeg synes vikingtiden er en utrolig spennende periode og liker å lese om den. Ønsker deg en fin uke!

08.06.2009 @ 10:47
URL: http://baddiesnetthjem.blogspot.com/
Postet av: marit

Gratulerer med bloggebursdag og "voksen" sønn! Kjekt at du er tilbake igjen!Favorittprosjekt??? Er det råd å velge, da? Vikingklær? Eller nålebinding? Eller brikkeveving? Skinnfellene er jo utrolig flotte! Likevel tror jeg at dine to fineste prosjekt er konfirmanten her, og tuppa som stadig vekk får være modell;-)

09.06.2009 @ 02:02
URL: http://marit-ontheneedles.blogspot.com
Postet av: Tone

Jeg velger meg gode minner -http://heleneh.sprayblogg.no/1200322331_corsica.htmlMEN bare så det er sagt, du er så flink til alt at det er vanskelig å skulle velge....

09.06.2009 @ 13:19
URL: http://tones.sprayblogg.no
Postet av: Cherilyn

Hello from Toronto,Ontario in Canada!Congratulations on your 5th Blog-o-versary. While your knitting and costume sewing are impressive, for me the marzipan iced cake is the triumph.Keep up your good and interesting activities.C.

12.06.2009 @ 18:38
Postet av: Sonja L

Tillykke med blog jubileet og sønnikens konfirmation.Det jeg er mest betaget af er de smukke skind feller med tryk, dem kunne jeg rigtig godt tænke mig at se og føle nærmere på.hilsen Sonja L, Skive, DK

12.06.2009 @ 20:00
Postet av: therese

ha! dette tror jeg at jeg har svart på før. det er fortsatt den oransje strikkede vesten med hette som er favoritten. jeg bestilte jo sporenstreks mønsteret fra frankrike (!) og kjøpte garn (brunt - fant ikke den flotte oransjefargen du hadde brukt...), men skjønte jo ingenting av hverken den franske eller den engelske oppskriften. så der ligger den - i 'stæsjet' sammen med andre ufoer. da er det fint å kunne gå inn her og sikle over dine bilder innimellom :)

13.06.2009 @ 13:35
URL: http://earthandliving.blogspot.com
Postet av: therese

http://heleneh.sprayblogg.no/130906124112_fortgjortvest.htmlher var forresten linken. og så må jeg jo legge til det heeelt opplagte, da - at skinnfellene dine er fantassstissske.

13.06.2009 @ 13:40
URL: http://earthandliving.blogspot.com
Postet av: Farmors

Klart jeg vil være med! Men veldig vanskelig å velge hva jeg liker best...tenke - tenke - tenkejo, det må bli skinnfellene og diverse hjemmefarget garn!

13.06.2009 @ 23:07
URL: http://farmor.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9375386
hits