Nei, jeg liker fortsatt ikke luer

... men strikker likevel. Coronet fra Knitty.

coronet

Vi får se om denne blir brukt, eller donert bort som alle andre ...

Vet du om en lue som passer en lue-hater?? Kom gjerne med tips!

15 kommentarer

Jeg venter også på et luemønster som passer meg, så nå legger jeg bloggen din til hos meg, i tilfelle du kommer over det optimale møsnteret :) Uansett var det mye fint her inne, så jeg blir nok her hos deg en stund. Ha en fin uke

Har du overvejet hvad det er ved huer, du ikke bryder dig om? Er det, at de sidder for stramt om hovedet? (Det er hvad jeg ikke kan lide ved dem - at håret klasker om hovedet)Måske en baskerhue (beret) eller en kasket er mere sagen?Eller måske ønsker du blot, at de ikke sidder helt så tæt - og skal bare lave lidt større end normalt.

Lua var kjempefin, den:-)Men vet ikke av noen lue til en luehater - jeg er selv en. Månedens lue i Hobbyboden var en av få som jeg selv likte dog... Men den stakk selvfølgelig datteren min av med...

Syntes lua er kjempeflott, men man skal jo føle seg vel også. Vet dessverre ikke om noe luemønster for "luehatere" (er en selv), men finner jeg noe, skal du få beskjed ;)

jeg synes at luen var flott.Jeg har strikket meg en caps som jeg har brukt mye i vinter.Ønsker deg en fin uke

Hva jeg ikke liker....? Øh - vetikkehelt.Kanskje det har noe med saken å gjøre at jeg har ganske krøllete, langt hår?? Og da syns jeg liksom ikke at de sitter helt som jeg vil...??

I dag gikk jeg til jobb uten lue i 16 kuldegrader. Idiotisk. Men ja, jeg er også luehater. I nødsfall bruker jeg noe basker-aktig eller pannebånd/"hår"bånd. Jeg har tenkt på å strikke ett fra Garnstudio som er bredere på midten. En mulighet er også ørevarmere av typen bøyle med lapper over selve ørene, og et stort sjal løst rundt hodet.

Jeg melder meg gjerne inn i luehaterklubben.

Finner INGEN luer som passer dette hodet.

Men......

strikk et langt, veldig bredt skjerf.

Brett det to (så det blir halv lengde), sy en som langs den ene siden fra bretten og ca 30 cm nedover.

Da har du fått et hetteskjerf.

Bruker det som skjerf, men drar på "hetta" hvis det blir for kaldt. Kan lett draes av og på.

Min redning på iskalde dager

Luen er fin den og i kalde og vindfulle vinterdager er det godt med noe som varmer om ører og hodet. ha en fin dag.

Hei igjen, Jeg har en award til deg i bloggen min, kikker du innom så finner du den der :)

Du burde ta en til i bloggen til Ninne,http://ninne.canalblog.com/ hun har strikket en balaclava som hun kaller den, kjempelekker, link til oppskrift er det også tror jeg ! Her får du jo både skjerf og lue på en gang.

Kjempefin lue. Håper du kommer til å klare å bruke den.

Jeg liker heller ikke å bruke luer - men syns det er gøy å strikke til andre. Selv foretrekker jeg pannebånd eller lange cowls om jeg absolutt trenger å ha noe over øra. Syns da et feks BIRD’S NEST SMOKE RING av Shui Kuen Kozinski er flott.

Nå må du ta en titt og se hva jeg har gjort med sommerfuglen jeg fikk av deg!

Vilka fina saker du stickar! Handledsvärmarna är jättevackra!Hälsningar från Sommarfröken

Skriv en ny kommentar