Larus

larus 2

Etter rotteskjerfet var det fortsatt noen nøster med grått garn i restekassa, og dermed fikk blodtrykksmannen også nye pulsvarmere. Disse var imidlertid mye mer forseggjort og tidkrevende. Mønsteret er Larus fra Knitty, og de ble påbegynt under en tvebandstrikk-aktivitet i husflidslaget vårt. Kjempefine, varme og slitesterke :)

larus 1

Fargeskiftet midt på kommer ganske enkelt av at det er et restegarnprosjekt. Så det så!

12 kommentarer

Så fine de var. De ser ut til å passe perfekt.Synes det ser spennende ut med tvebandstrikk. Tro om jeg har tålmodighet til et slikt prosjekt?

Lekkert med den røde kontrasten!

Oi så pene pulsvarmere. Likte også brødbrkken du har brodert veldig godt. Flink du er!Ha ei fin helg

Flotte pulsvarmere! Synes tvebandsstrikk ser ganske interessant ut, men er foreløbig totalt uvitende hva det går ut på. Men når jeg ser fine prosjekter som disse så øker det jo interessen for å finne ut mer.. :-)

Rotteskjerfet var jo bare herlig. Kjekt med matchende pulsvarmere. Tvebandstrikking har jeg aldri prøvd, men det hadde vært morsomt å lært seg. God helg!

Kjempe fine, nydelig mønster! Tvebanstrikk har ikke jeg heller prøvd, eller sett noen "gjort". God helg! :)

Utrolig flotte, Helene!! Og så kjekt å få svidd av litt restegarn i samme slengen :)Gog helg!

Som alltid nydelig når du strikker tvebandsstrikk ;) Ha en flott helg!

Så fine vanter! Tvebandstrikk er noe jeg ikke har prøvd meg på enda. Ha en god helg.

Så utrolig fine pulsvarmere!! Men det der rotteskjerfet hadde jeg ikke helt sansen for *grøss* men det var jo en artig ide da....

Fin halsvarmer og nydelige pulsvarmere.

Helene - I love the extra contrast color you added at the edges, it's a great touch. I'm thrilled that you knit my mitts!

Skriv en ny kommentar