Søm -> bluse

Enda et av mine funn hos Stoff og stil i fjor - et sennepsfarget brodert stoff på salg. Og Alt om håndarbeide kommer stadig til unsetning.

bluse3

Jeg kom jo på etterpå at jeg egentlig kler v-ringing bedre, men på modellen i bladet så var denne firkantutringingen i alle fall ganske bra :P Diana kler den også.

bluse2

Stoffet er tynt og kjempelett, ermene er 3/4-lange, med stor vidde nederst. Snøringen i  halsen var det eneste som var litt komplisert her, men med inn-med-teskje-forklaring i bladet gikk det helt fint.

bluse1

Jeg har jo enda mer stoff på lager og flere planer på lur, men andre plikter kaller, så vi får erklære systua for midlertidig stengt ei stund framover.
Plutselig tilbake...

11 kommentarer

Veldig mye flott du har tryllet frem med symaskinen din nylig! Jeg er som alltid stum av beundring overfor alle som kan sy klær selv. Denne blusen var min favoritt i kolleksjonen din:-)

Milde himmel så mye fint du syr! Er helt imponert her jeg sitter. Den omsydde barnekjolen din var virkelig flott.

så utrolig mye flott du syr, her kommer jeg innom igjen:)

Nydelig! Og stoffet var virkelig et funn, så fint mønster....

Du er jo berre kjempeflink med maskina! Det er mykje fint her, og eg kjem gjerne på besøk igjen:)

Hei og oi så flink du er til å sy, og farge garn, og veve bånd osv osv. Kjære vene - her er det kreativitet på høyt nivå. En skikkelig inspirasjonskilde for meg :-)Ha ei flott helg

Så flink du er til å sy. Veldig fin bluse. Ha en fortsatt god helg.

Den skjorten va nydelig da. Flott farge også:-)Jeg må bare få takke masse for titten i bloggen din. Har skjønt at du liker dette med Vikinger. Flott!!!!Jeg skal til Danmark i år,noe jeg ikke har fått gjort på lenge. Men i år reiser jeg og barne og mine foreldre til Danmark. Og den 9 juli skal vi på Viking spill i en by som heter Jels. Gleder meg rått!!!. Ønsker deg en flott uke. Klem Hanne:-)

Den gode feen

Så utruleg mykje fint du har sydd i det siste!!

Kjempeflott bluse! Måtte innom deg etter at du svara på tråden min på Hobbyboden om vikingdrakt. Eg held meg mest på sykroken.net for tida, så det er ikkje sikkert eg legg ut ferdig drakt på H.boden. Skal kikke litt rundt her om eg finn brikkebanda du snakka om.

Skriv en ny kommentar