Søm -> redesignet kjole

kjole1

Lørdag måtte jeg på loppemarked, men hadde egentlig ingen planer om å handle. Jeg kom imidlertid over ei tilsynelatende ubrukt dameskjorte i størrelse elefant 54 til den svimlende sum av 20 kroner.

skjortefoer

Det var vel fin kjole til Lilja vel.... eller ikke? Joda, med litt slakting og omsøm ble resultatet ikke så verst.

kjole5

Siden det var en dameskjorte - og en stor en attpåtil - var det nok av innsnitt å sprette opp. Deretter ble skjorta demontert i sidesømmene, ermsømmene, og kragen ble klippet av.

Ryggen med bærestykke fikk bli forstykke på kjolen, den søte lille bisen i overgangen mot det skråklipte bærestykket gjorde seg ekstra fint.

kjole2

Og forstykkene fikk bli rygg på kjolen. Dermed var det fiks ferdige knappestolper - passer bra siden knapphullslabben min ligger på et lurt sted.  Sidden på skjorta ble beholdt, og dermed slapp jeg til og med å falde. Et brett med blonder innkjøpt på et tidligere loppemarked matchet de smale, rosa stripene i stoffet, og gjorde kjolen enda mer jentete.

kjole3

Ermetoppene fikk en løpegang med strikk, og ble snudd opp-ned til små stropper. Med et lite blondestykke i halsen var kreasjonen ferdig.

kjole4

8 kommentarer

Noe så nydelig da! Ja, det var forresten de andre tingene du har sydd også :)

Så fantastisk flott kjole! Utrolig inspirerende.

Noe så nydelig !!

Jeg har skikkelig sansen for re-design, og denne var jo bare lekker da !

What a great idea, and beautiful!

Så flott kjolen ble! Du får det til å se veldig enkelt ut også, det er nesten så jeg får lyst til å gå opp og kikke i skapet mitt.

Sånn vil jeg og ha!!Kjempefin;)

Nydelig! Både kjolen og jenta. Tenk å få til en så kjempesøt kjole av en dameskjorte. Loppis og omsøm er spennende. Jeg har kikket litt rundt på bloggen din, og er imponert over hvor kreativ og flink du er!

Åh så flott! Og så nydelig jente da!

Skriv en ny kommentar