Brikkevev

Siden jeg først hadde brikker og garn framme da jeg lagde dette, fortsatte jeg like godt fire bånd til.

band band2

Båndene er for øyeblikket "på tur" sammen med en av vikingdamene våre, og det hun ikke bruker opp blir med på markeder. De skal forhåpentlig får selskap av enda noen til før sesongen setter inn for alvor. Hvert av dem er rundt fire meter lange, og ca. 2 cm brede.

Since I already had my yarn and tablets out, I decided to make a few extra ribbons. Right now a lady in our viking group has borrowd them, and whatever she doestn't buy comes with us to markets. I must find the time to make a few more before the season sets in.

Kommentarer:
Postet av: Jane

Herlige farger på garnet ditt. Og flotte brikkebånd. Kanskje du har noe igjen til Borre? Om dere skal dit da. Og om dere er så heldige å ha fått plass.

16.05.2008 @ 22:17
URL: http://www.enrett.blogdrive.com
Postet av: Helene

Vi har fått plass, men jeg jobber jo selvfølgelig... Vi får se om jeg kan stikke innom en snartur, ellers blir det bare mann og barn.

16.05.2008 @ 23:42
URL: http://heleneh.sprayblogg.no
Postet av: Lene

Hei Helene! Jeg tråler nettet på jakt etter brikkebånd il vikingkjolen jeg driver og syr meg, og selvom dette er en stud siden lurer jeg på om du har noe liggende du kunne tenke deg å selge meg? Da ville jeg blitt glad!

Mvh Lene

16.06.2010 @ 19:43

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5863575
hits