Ugh

Etter maratonoppdateringen sist gang er det litt puslete å komme med en enslig pulsvante etter en uke.

smock

Vel, det er alt jeg har. Intensjonene om å bli ferdig med mars-mønsteret i mars var absolutt til stede, men på grunn av ekstrem kjedsomhet gikk det altså ikke slik. Kjemien mellom meg og dette mønsteret er totalt fraværende. Slik er det engang bare - win some, loose some.

smockdetalj

Jeg har i alle fall fått tatt meg sammen såpass at den første er helt ferdig, og jeg må nok inrømme at den ble ganske pen. Det er forhåpentligvis grunn nok til å mobilisere resten av min tålmodighet, og strikke nummer to. Sees om ei uke igjen!


After all my FOs last week it kind of sucks to come back with only a single gauntlet to show. But me and this pattern just don't click. I gathered all my patience to finish up the first one in a week, and I must admit it turned out pretty nice. I hope that is motivation enough to get me through number two. Wish me luck!

3 kommentarer

It's like me and Fetching mittens... Good luck with yours! *^v^*

Hoppestrikka

Jeg ble ferdig å strikke et par Smockies pulsvarmere for flere uker siden. Dessverre har ikke perlene hoppet på dem og smocket pulsvarmerne av seg selv ;))))))) Og med våren i anmarsj er prosjektet ikke særlig fristende heller ;O) Sender en solid porsjon viljestyrke din vei og lykke til med nr 2!!

De var så fine at jeg har ihvertfall skrevet ut mønsteret! (Og selv om våren nærmer seg her i vest, er jeg sånn en frysepinn at det kan være godt med pulsvanter til langt ut på sommeren...hehe!)

Skriv en ny kommentar