Ugh

Etter maratonoppdateringen sist gang er det litt puslete å komme med en enslig pulsvante etter en uke.

smock

Vel, det er alt jeg har. Intensjonene om å bli ferdig med mars-mønsteret i mars var absolutt til stede, men på grunn av ekstrem kjedsomhet gikk det altså ikke slik. Kjemien mellom meg og dette mønsteret er totalt fraværende. Slik er det engang bare - win some, loose some.

smockdetalj

Jeg har i alle fall fått tatt meg sammen såpass at den første er helt ferdig, og jeg må nok inrømme at den ble ganske pen. Det er forhåpentligvis grunn nok til å mobilisere resten av min tålmodighet, og strikke nummer to. Sees om ei uke igjen!

After all my FOs last week it kind of sucks to come back with only a single gauntlet to show. But me and this pattern just don't click. I gathered all my patience to finish up the first one in a week, and I must admit it turned out pretty nice. I hope that is motivation enough to get me through number two. Wish me luck!

Kommentarer:
Postet av: Joanna Kostrzewa

It's like me and Fetching mittens... Good luck with yours! *^v^*

03.04.2008 @ 11:31
URL: http://brahdelt.blogspot.com/
Postet av: Hoppestrikka

Jeg ble ferdig å strikke et par Smockies pulsvarmere for flere uker siden. Dessverre har ikke perlene hoppet på dem og smocket pulsvarmerne av seg selv ;))))))) Og med våren i anmarsj er prosjektet ikke særlig fristende heller ;O) Sender en solid porsjon viljestyrke din vei og lykke til med nr 2!!

03.04.2008 @ 15:12
Postet av: Marit

De var så fine at jeg har ihvertfall skrevet ut mønsteret! (Og selv om våren nærmer seg her i vest, er jeg sånn en frysepinn at det kan være godt med pulsvanter til langt ut på sommeren...hehe!)

04.04.2008 @ 01:05
URL: http://marit-ontheneedles.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5781178
hits