Kaffesokker

Marssokkene er også i boks - eller på beina for å være helt nøyaktig. Mønsteret var circle socks, og garnet Kaffe Fassett Regia.

kaffesokker kaffesokkerdetalj

Garnet fikk jeg fra snille Asterix da jeg vant en konkurranse på bloggen hennes, og hun gikk hen og kjøpte dette spesielt til meg. Ble det ikke fint vel? De flinke menneskene på regiafabrikken har passet på at sokkene ble prikk like også, fornøyd ja! :-)

Circle socks, made from some Kaffe Fassett Regia i won at a blog contest at Asterix. She bought this especially for me, and I'm sure this must be the perfect pattern for this yarn. I love them!

Kommentarer:
Postet av: Beate

De sokkene likte jeg! Herlige farger, mønster, alt!Noterer garnet jeg. Så flinke Regia var, det var de ikke med det ene paret jeg strikket, men hva gjør vel det :)

27.03.2008 @ 00:42
URL: http://beates-palett.blogspot.com/
Postet av: asterix

De ble kjempefine! Med hilsen fra asterix.

27.03.2008 @ 10:52
URL: http://pikinablogg.blogspot.com/
Postet av: Rebecca

Those socks are great!

28.03.2008 @ 11:40
URL: http://knittingandamovie.wordpress.com
Postet av: Tunivers

Det var en skikkelig nydelig farge på de lestene, trur eg må ut og lete etter sånt! Kjolen til den lille frøkena var også kjempefin, artig når de vil bruke hjemmestrikka tøy!God helg til alle dere!

28.03.2008 @ 13:18
URL: http://www.tinasunivers.blogspot.com
Postet av: Trampolize

Hei!Du som strikker dominostrikk kan vel å "strikkefeste" ender? Kjempefin teknikk som gjør at det er overkommelig å strikke med mange farger, og som på "hoppekjolen" til prinsessa, med mange deler som skal strikkes sammen. Kan gjerne vise deg neste gang vi treffes, om du ikke kan fra før. Strikking blir ikke det samme deretter. Vivian Höxbro har samlet en del nyttige saker og ting for strikkere og heklere i bøkene sine, og forklarer på en sånn måte at det går an å lære fra boka ;)Flotte sokker også ;)

28.03.2008 @ 15:35
Postet av: Helene

Jeg kan å "strikkefeste" ja. Men endene øverst på snippene her er på et "svakt punkt", og det er helt nødvendig å feste i flere retninger. Vet mange har fobi mot å feste ender, men jeg har faktisk ikke noe mot det :-)

28.03.2008 @ 18:17
URL: http://heleneh.sprayblogg.no
Postet av: jogusi

Kjempefine sokker og farger. Ha ei fin uke.

Postet av: Konstant Strikkekløe

Sokkene ble kjempefine i Kaffe Fasett garnet. Liker de fargene godt. Artig mønster å strikke det der.

02.04.2008 @ 08:05
URL: http://aa65ek.blogs.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5765788
hits