Nabbi

Når far i huset er syk da er han SYK! Best å finne på noen stille aktiviteter... Alle de friske i familien samlet seg rundt kjøkkenbordet. Lille krapyl la for dagen stor mønsterforståelse, kanskje blir hun en flink håndarbeider etter hvert? Og til og med 13-åringen ble fristet til å friske opp gamle kunster.

liljaperler 

Noen av resultatene. Gjett hvilken som er min :)

nabbi


When dad is ill he is really ILL. So we found some quiet activities to do in the kitchen while he rested. My little creap got some pattern reading practice, and even the 13 year old was inspired to give it a try.
Guess wich one is mine :)

9 kommentarer

Bæ,bæ,lille "lam" - har du noe ULL. Den MÅ være din??

er skjer det visst noe hele tiden. Du er superproduktiv, Helene!!!Og slike plastikkperler er ALLTID kjekke å ha i nærheten, om noen kjeder seg!!!

Kan umulig være sauen?God bedring..........

tror det var harefrøkna jeg

Bæ bæ lille lam er selvfølgelig helt korrekt!

Hanne Merete

Hei. Jeg har søkt på nettet opp og ned for å finne oppskrift på "nettpatent", men klarer ikke å finne fremgangsmåten.Kan du være en engel å sende meg den oppskriften, eller vise meg hvor jeg kan finne den? Sandnes garn kunne ikke hjelpe meg Mvh Hanne

Beskrivelsen på nettpatent kom fra ei bok med mange ulike håndarbeids-/strikketeknikker. Om du ikke har en slik selv finnes det sikkert på biblioteket. Har ikke funnet beskrivelse på nettet.

Hanne Merete

Tusen takk. Skal gå igang å lete etter eksamen. Har et tynt litt loddent garn som passer perfekt.:)

Skriv en ny kommentar