Plantefarga møter Selbu igjen

Smånøstene med plantefarga garn er funnet fram igjen. Nå er det en selbumønstra damevott som er under produksjon.

plantefargavott


I dug out my miniskeins of plant dyed yarn again. This will some day turn into a pair of woman's selbu mittens.

9 kommentarer

Så fint det blir. Morsomt når man vet at det er selvfarget. Gleder meg til fortsettelsen!

Disse blir lekre. Ja, jeg har laget jukse-løpende hund. Mista konsentrasjonen etter første rapport... Da ble det bare rot.

Hmmm...her produseres det ser jeg....Er du sikker på at du er på jobb om dagene?? Jeg mistenker deg for å gjøre som meg - ta natta til hjelp. Her er det sjelden sengetid før langt på natt ;)Spennende med selvfarget garn på vottene.Og du - er det snart på tide med et lite strikketreff eller??

Hei Helene, er her innpå og sniker litt:) Sitter på loftet og venter på at ungene skal sovne, så da slår jeg i hjel tiden med å stikke innom bloggen din!Må si at jeg er helt uforstående til hvordan i all verden du rekker over alt. Ene dagen presenteres noe som skal bli en grønn genser, og vips....neste gang jeg er innom er den ferdig og i bruk!!!???! Du legger deg vel ikke klokka ti sånn som jeg nei. Men er det netter du ikke sover? Noe må det være...Men du, kan du ikke gi meg et tips til mitt neste prosjekt? Noe forferdelig enkelt, gjerne til meg selv (må ha noe igjen for strevet med alle strikketimene. Venter i spenning på et forslag!!!!!

Venter spent på utviklingen på disse. Fargene ser nydelige ut!Ang. skillbragmønsteret: Det heter kort og godt "Skillbragd fra Verdal". Jeg vet ikke hvor mønsteret er hentet fra, men antar det kommer fra en bok vi har i laget, så jeg skal sjekke med vev-generalen vår neste gang jeg treffer på henne. Ha en flott helg!PS: "Svigermor" skal visst snart på fellkurs på Sunndalsøra. Noen ide om hvem som skal holde kurs der???Hilsen Lillefix

Det er husflidslaget som arrangerer kurset på Øra, så vidt jeg vet.

Gleder meg til å se fortsettelsen på disse:-)

Nydelige farger!

It amazes me that plant-dyed yarn can be so colourful!I love how the mittens are coming out so far.

Skriv en ny kommentar