Skinnfellsøm i miniatyr

Forbered eder på en hårete post!

Lammelokk

Ser det ikke deilig ut vel? Nydelige, krøllete lammelokker! Kan love at det er akkurat like mykt og deilig som det ser ut. Alt som nå skal vises fram her har "forlatt redet" - snufs. Det er nesten litt synd å selge noe så deilig, men jeg trøster meg med at de alle sammen har fått gode hjem.

Tidligere i år lagde jeg tre feller i sitteunderlag-størrelse. Mener å huske at de var 30X40 cm, passe til en stol, vogn, pulk eller lignende. Skinnene var lam av villsau, og lamulla er jo ekstra myk og deilig. Det gjør også at ullengden er litt ujevn - ikke fullt utvokst alle steder. Sjarmerende spør du meg! At fibrene aldri har blitt klipt fører til at de er ekstra supermyke.

Sittefellerforan 
 Sittefellforan 
Sittefellerbak  MinifellbakSittefellistol

Dernest hadde jeg to søte, små minifeller. Ca. 45X60 cm, passe størrelse til en barnevogn, til en stol eller benk, eller bare til pynt. Den grå er også villsau, mens den brune er blessau. Trykkfargen matcher pelsfargen.

Minifeller foran

Minifellerbak

Alt er sydd for hånd med dobbel lintråd. Alle sømmer er belagt med skinnbånd, og slik sydd tre ganger. Disse har alle sammen "brudekant", en smal skinnstripe påsydd på forsiden. Alle ble som sagt solgt i sommer, og har fått seg nye hjem i Norge, Sverige og Finland.

Men dersom du nå skulle få lyst på en ekte håndsydd skinnfell - stor eller liten - er det bare å ta kontakt på helenehe@online.no.

Detalj

10 kommentarer

Så fin dei er disse skinna dine! Hadde vore noe å satt rompa nedpå!

De er utrolig flotte, Helene!

Dei er berre så nydelege desse skinnfellene dine.Og nå til vinteren så er dei supre til å legge oppi vognposen til ungene også. :) Mitt barnebarn liker å ligge å kose med den fellen eg kjøpte hjå deg.

Så bra at fellen kommer til nytte, Grete. Håper barnebarnet ditt har mange gode kosestunder med den :)

De er helt nydelige, og ser silkemyke ut.

Flotte skinnfeller du har laget.

Så fine og koselige de ble, ha en god dag med hilsen fra asterix.

Så flotte skinnfeller du lager, skal ikke bli forundret om jeg tar kontakt med deg en dag. Ha en fin kreativ uke.

Nyyydelig arbeid!! Ha en fin Jul!

Skriv en ny kommentar