Ferdig hus

Flere elendige innendørsbilder. Ja ja, de viser i alle fall at noe blir da ferdig innimellom.

hus2

Hus-stitcheryet er ferdig montert og håndquiltet. Hvem vet - kanskje havner det under et juletre *hemmelighetsfull* ;-)

husbilde


Time for crappy indoor photos again. Anyway, the stitchery is mounted and hand quilted, and just might end up under a christmas tree some time soon ;-)

8 kommentarer

Så fint det ble! Da får vi vente i spenning å se hvem av oss to som vinn premien for november :-)

Ja, ikke sant :)(Ingenting i veien med selvtilliten sjø)

Flott!Håper det går bra med sønnen din og kragebeinet-men det må ha vært en utrivelig opplevelse! (Sånne lærere burde få seg en smekk.)

Dette var kjempeflott! Du har så fin blogg, spesielt for oss "vikinger i oppstart." Hyggelig å hilse på mannen din i helga.

Hei:)Så du har bygget hus du? Flink!Jeg har nå endelig lært meg å nålebinde!!! Og Eldar har laget nål til meg, i sølv;) *stolt*

Gratulerer Annhja! Og så sølvnål da - så eksklusivt. Venter spent på å se imponerende resultater.Ja, men jeg bygger bare sånne små, koselige hytter med fyr på peisen og blomster utenfor - verken luftslott eller gullslott

;-)

Sånne koselige hytter med fyr på peisen og blomster utenfor er ofte det jeg kaller gullslott;)Bare det ikke trekker og er kaldt og sånn så er det gullslott, ønskehus, lykkekoie..samma det;)Eksklusivt ja...det er da ikke måte på;) Han tilbød å lage i hvaltann men DET hadde blitt dyrt det;)Har foreløpig finpusset teknikken så det har blitt et mobiletui..hehe det var liksom det det passet til...eller på Hordamuseet i kveld lurte de på om det ikke kunne brukes til "sn___-värmare" hehe..jeg tenker det er mobilen som skal slippe å fryse jeg;) Den jeg fikk av deg fikk ny jobb...som myntpung:)Så nå er votter påbegynt....med tilhørende nybegynnerfeil..vanskelig å få vridd det rette veien når man skal begynne på "rundene" gitt;);) Vel, det kjem det kjem..Gleder meg til 3.juledag:)Hils alle og god advent!

Skriv en ny kommentar