Hipp hurra

Fødselsdagsgruppen slår til igjen!

Faktisk er det ganske lenge siden de har slått til, men grunnet min lange bloggpause kommer bilder først nå:

image912

Fra Lene Sophie tre nøster rosa Kauni, et blått stoffstykke med søte margeritter, sitronmelisse og spelt, fra Rikke tre nøster blå alpakka og sjokolade, fra Lone en diger hespe Kauni effektgarn, sjokolade og puslespill og fra Bebiane og Lenette sju nøster Geilsk ullgarn. Masse fint med andre ord :)

image913

Mmmmm, matchende garn og sjokolade...


My knitbuds showered me with goodies for my birthday earlier this summer :)

7 kommentarer

oj, et sent tillykke! :) lækre gaver du har fået ;)

jeg ville spørge om hvilket garn du bruger til at nålbinde huer? hvor tykt er det? nu har jeg nemlig endelig fået lært teknikken! Var på middelalderfestival i Århus, hvor jeg fik hjælp :)

'kram* Elisabeth

Til mine nålbundne luer har jeg brukt Rauma Vamsegarn som vanligvis har en strikkefasthet på 18m per 10 cm på p nr 5. Man kan selvsagt med fordel også bruke tynnere garn, men ren ull uten superwashbehandling er å anbefale.

OOOOao, for noen flotte gaver:-D jess, god sjokolade, nydelig garn...kan man få noe bedre??:-D

Jeg må forresten få si at jeg liker din smak på suvernirer:-D masse garn...og bøker:-D juhuuuu!!

er litt usikker på om det har vært mye besøk for jeg husker ikke hva telleren sto på. ingen som har lagt igjen en hilsen i hvertfall.. og du var sikkert nr 5000 for telleren fungerer. 5000 besøkende på ca 6 måneder er jo bra. :)

Koselig mann du har. Vi har hatt mange lange samtaler, og virkelig hatt nærkontakt med energiene på Borg under filmingen. Tydelig at "noen" føler seg uroet av alt styret. :-)

tak for hjælpen! Det vil jeg skrive ned... og komme igang med en lækker hue eller pulsvarmere!

*kram*

Skriv en ny kommentar