Vi erobrer Europa...;-)

Som sagt skal vi på TV! I prime time kl. 20.15 tirsdag sendes programmet "Trolle, Fjorde und ein Postschiff" på den tyske statskanalen ZDF for omkring 4-6 mill. europeiske seere.

GULP!

image859

Kanalen har allerede lagt ut informasjon om serien. Det er to programmer, og jeg tror vi er med i første episode. Min tysk er litt rusten, men etter hva jeg kan forstå så både overdriver de og romantiserer de litt, og jeg er LITT nervøs for hvordan sluttproduktet ser ut. Vi får ikke inn ZDF, men jeg har tror at programmet blir tilgjengelig på nett-TV etter sending.

Ser bildet kjent ut ja? Det er nemlig tatt av meg :)

SISTE: Se programmet her: http://www.zdf.de/ZDFmediathek/inhalt/2/0,4070,5561954-6-wm_dsl,00.html

Det hadde 4,94 mill. seere i Tyskland, bare slått av en "Legeromaserie" på en konkurrerende kanal ;-)
Det ble da ikke så verst - klipperne hadde tydeligvis blitt sjarmert av Inge Marie, så hun ble hovedpersonen blant oss. Nå varer det vel ikke så lenge før frierne kommer stormende, best å kvesse sverda så lenge... ;-)


As I told you, a German TV crew included our family in a program about costal Norway. The first part of "Trolle, Fjorde und ein Postschiff" will be aired on ZDF tuesday at 20.15, with an audience of about 4-6 mill. Europeans.

I'm just a TINY bit nervous!!

They have already published some info on their web page. We don't recieve this channel, but I think it'll be awailable on the web afterwards.

And yes, that is my photo :)

ETA: Program here: http://www.zdf.de/ZDFmediathek/inhalt/2/0,4070,5561954-6-wm_dsl,00.html

The show had 4,94 viewers in Germany. It turned out OK, and I think the editors were a bit taken by Inger Marie, and made her our spokesperson. We'll better go sharpen our swords, in case any of the young German viewers got charmed as well ;-)

10 kommentarer

Wee!

Ja men dere burde jo fått tilsendt et opptak fra den kanalen jo!

Skulle ønske man fikk sett det:)

Tre uker til vi sees i Gudvangen nå?

*krysse fingre for godvær;)*

Jee wat ontzettend leuk!!Ik zalkijken of wij het kunnen ontvangen en dan

kijken hoe het is. Spannend hé!

Morsom artikkel på tysk der, skal se om jeg finner ZDF blandt kanalene her, vi har fryktelig mye tysk ;)

Stilig:)

Masse fint på bloggen din.

Her kommer jeg nok innom igjen:)'

Ha en fin helg:)

Ik kan het niet krijgen.Als je een link kunt vinden (iets als uitzending gemist) zou ik het graag willen weten!!

Nå har jeg nettopp sett på programmet, men seerforholdene var veldig dårlige i dag, det øs pøs regner. Så det ble dessverre en veldig "hakkete" opplevelse, men et lite inntrykk fikk jeg jo. Det virker som dere har det artig! Ikke lett for meg å kjenne igjen noen jeg ikke kjenner !?

Nå har jeg sett hele programmet her på dataen, og jeg må si det var skikkelig god norgesreklame! Jeg så deg, og jammen dro de ikke forbi her jeg bor også. Isen de vandret på ser jeg jo fra vinduene mine :) Ikke så vanskelig å forstå det de sa heller, de prater veldig tydelig.. Gratulerer med fint program, dere gjorde en fin figur i vikingeklær...

Ja, det virusangrepet på Hurtigruta var da ikke så god norgesreklame, men ellers var det et fint reisebrev. Neste uke sendes andre og siste del i serien.

Anne-Marie

Jeg bor i tyskland og har set de to film. De var gode og der var dejlige billeder.

Hilsen Anne-Marie

Skriv en ny kommentar