Fornying

Noen vokser!!
Selv om jeg har lagt ned kjolen fra i fjor til det ytterste, begynner den å bli kort. På høy tid med noe nytt! Så i helga ble det en ufarget underkjole i lin, og en selekjole i rød ull.

image830

Så har vi "juksa littegrann" og sydd alle usynlige sømmer på maskin, mens falding og slikt er gjort for hånd. Masse bittesmå sting på linkjolen!

image832

Mens ullforkleet har stikninger rundt hele - sydd for hånd.

image831

Foreløpig er det hele totalt uten pynt, men det kan jo hende det blir litt broderi en vakker dag når jeg har god tid (fyll inn rå latter). Faldene skjuler adskillinge centimeter med stoff, så jeg håper dette varer en god del lenger enn en sesong!

Dermed er noen av oss rustet til helgas storhending, MARKEDET!
Kom, kom fra fjern og nær, og se hva vi kan by på. Det blir masse flott håndverk å se på og kanskje til og med kjøpe ;-)

We are organizing a market the upcoming weekend, and Lilja was in desperate need for some new garb. So I stitched together a linen dress and a woolen apron. I allow some shortcuts, like using sewing mashine on all invisible seams. Only the hemming is done by hand on the dress, and the apron is topstitches by hand all around. The hems hide quite a lot of fabric, so hopefully this garb will last for more than one season.

Kommentarer:
Postet av: monamor

For en spennende side du har....ble kjempefasinert over interessen for gammelt håndtverk...

Her kommer jeg gjerne tilbake...

Ha en fin 17.mai.

14.05.2007 @ 23:32
URL: http://www.monamor.blogs.no/
Postet av: saga

Kjempefin kjole, og jeg kan se at hun har vokst, enda jeg bare har sett henne i bloggen. Skulle gjerne kommet en tur på mmarkedet i helga...

Dere får kose dere i allefall!!

Saga.

15.05.2007 @ 16:02
URL: http://sagasverden.sprayblogg..no
Postet av: Brita Poulsen

Så fint med nærbilder. Tak ska du ha!

06.10.2010 @ 22:13

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5439293
hits