Snart marked

Sist helg gikk med til historiske aktiviteter igjen. Totalt 24 vikinger og interesserte var innom oss i løpet av helga. Formålet var å drive litt rekruttering og opplæring, og det lyktes vi i! Jeg forsøkte å lære bort litt sømteknikker og snorteknikker til en ivrig gjeng.

image827

Jammen ble de sultne av alle aktivitetene, bra at Margit hadde forberedt nydelig ørret i kokegrop!

image828

Gutta satte i gang med husbygging. Her får luftslottet sine første stolper!

Og rekrutteringen er det ingenting å si på. Det fortsatt ganske provisoriske høvdingsetet ble intatt av yngre krefter. Før helga var jeg også travelt opptatt bak symaskina. Martine trengte ny kjole, og resultatet kan skimtes på bildet under. Glemte selvsagt å ta skikkelig bilde av den, men kanskje byr anledningen seg neste helg? Jeg har også andre bestillingsverk som burde vært unnagjort snart.

image829

19. og 20. mai er det nemlig marked i Sunndal, og det er liksom det vi stresser etter her :) Les mer her, og stikk gjerne innom dersom du er i nærheten! Gratis inngang. Vi tror det blir ei flott helg!

Last weekend was spent teaching hand sewing and cord making to some viking rookies. We had a total of 24 participants at our small event. The guys even started building a house!

Last week I was busy making a new dress for one of our junior members, spotted on the picture above. I'll try to get some better shots if I get the chance next weekend. Then we're organizing a viking market, the very first in that part of the county. Stil a lot of work and preparations to be done, so no time to chat!

Kommentarer:
Postet av: Trampolize

Hei!

vi hadde det trivelig i Løvikja i helga. Synd det ikkje blir med oss til Sunndalken, men til neste treff i Løvikja skal eg ha klar vikinghabitten ;)

09.05.2007 @ 17:48
URL: http://http://www.vgb.no/14619/
Postet av: Lillefix

Hadde jeg hatt muligheten skulle jeg gjerne tatt en tur på hytta på Oppdal den helga, og kommet ned til dere. Høres spennende ut! Men jeg skal nok tilbringe hele den helgen på et møbelverksted med sofaen min. Men én gang skal jeg klare å komme meg til et marked der du og vikingene er. Det er et mål!

09.05.2007 @ 20:57
URL: http://hummerogkanari.blogdrive.com
Postet av: Sisslesola

Der var det jo noen kjente gitt :)

Lykke til i helga

10.05.2007 @ 10:19
URL: http://sisslesola.blogdrive.com
Postet av: Saga

Skulle gjerne kommet innom en tur. Jeg drømte en natt at jeg ringte noen vikinger for å høre hvordan de hadde det i vikingtiden.. (selvfølgelig hadde de telefon på den tiden...)

10.05.2007 @ 15:58
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no
Postet av: Huldra

hei! Takk for info, men vet du hva, jeg klarer ikke se hva som står på disse sidene, fordi skriftstørrelsen er under 1, bare flaks at jeg traff rett på "comment-feltet"... :( Jeg er veldig interessert, men klarer ikke se hva det står altså. hm.

11.05.2007 @ 08:39
URL: http://huldreheimen.blogspot.com
Postet av: fryd45

lenge siden jeg var her, siden din er liksom blitt som et eventyr med håndtverk som tema gratulerer

13.05.2007 @ 11:08
URL: http://blogg.hobbyboden.com/fryd45/
Postet av: Helene

Åh, så koselig sagt Fryd45 :)

Og eventyret er helt virkelig altså!!

14.05.2007 @ 13:17
URL: http://heleneh.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5434650
hits