Mange nåler små...

image808

Sonja L har helt korrekt avslørt mysteriet som en julekurv. Nå skal jeg "bare" lage en del til, hank og flette sammen. Kanskje jeg rekker det før jula setter inn?

image809

Denne julepynten er imidlertid ferdig. Det skulle ikke mindre enn 26 par kniplepiner til for å lage denne. Det kommer ikke så godt fram på bildet, men den har vinger og glorie i sølvgarn, mens resten er i hvitt lingarn.

image810

Og siden noe er ferdig må jo noe nytt påbegynnes, det er en kjent naturlov!

image811

Denne saken har også kommet fram fra glemsel og gjemsel. Det skal forhåpentligvis bli en liten blonde til en rund brikke.


More bobbin lace. The mystery project is revealed - it'll be turned into a small christmas basked, I just need to get the other two pieces done and put it all together.

But the angel is done and ready for Christmas. I used a total of 26 pairs of bobbins to make this little thing. It has silver halo and wings, white linnen thread elsewhere.

And since I finished one thing, I'd better start something new, right??

4 kommentarer

Nei så kul - driver du med kniplinger ? Tror ikke jeg kjenner noen som driver med det, men du og du så morsomt og "pirkete" det så ut ;o) Sikkert artig med en så fin hobby - og den engelen du har laget er "do die for" !! God påske ;o)

Eg er berre så imponert, også klør det i fingrane etter å prøve :-) Akkurat som om eg ikkje kan nok handarbeidsteknikkar. Hmm... Har lyst å spinne òg... God PÅske!

Spent på å se julekurven!

Jeg kjøpte det danske "Håndarbejdsbladet" forleden, der var det flere kniplingsmønster. De hadde det på Narvesen her i Oslo. Hvis du ikke finner det, kan du få mitt, jeg kommer ikke til å bruke noen av de andre mønstrene i bladet. Send meg adressen din hvis du vil jeg skal sende bladet.

Vakkert!! Tenkte jeg skulle bestille en sånn ca 10-15 engler til over helga. Går vel bra det??

De er bare lekre, nesten som jeg er sikker på at den kan fly også.

Saga.

Skriv en ny kommentar