Flere halvferdige kniplinger

Det virker som jeg bare starter for tida - og ikke gjør ferdig noe. Siden dette bildet ble tatt er del en av tre av mysteriekniplingen ferdig. Ingen har gjettet hva dette skal bli, men Bim har hatt et godt poeng i en av sine kommentarer - kanskje uten å vite det selv... Flere forslag?

image806

Så har vi en liten kniplet engel under arbeid. Dersom det ser ut som her er uhorvelig mange kniplepinner så er det helt korrekt! Det ble enda flere et lite stykke lenger ut i arbeidet.

image807

Jeg håper å kunne bringe ferdig-bilder av noe temmelig snart!!

I'm just starting stuff - no finishing these days. The red thing is a mystery project, and the bottom picture shows a bobbin lace angel in the making.

Kommentarer:
Postet av: Inger Anne

jeg tipper det skal bli en engel ..... Lekkert er det iallefall .

30.03.2007 @ 16:34
URL: http://ingeranne.sprayblogg.no
Postet av: Saga

Endelig, nå var det så vidt at jeg ikke sendte ut etterlysning etter deg!

Det er jo faktisk du som har dratt meg inn i denne bloggverdenen. Din blogg var den første jeg ramlet inn på for leeeenge siden. :-D

God påske.

30.03.2007 @ 18:32
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no
Postet av: Sonja L

Hej Helene

Her i DK siger vi at julen varer lige til påske ;-)

jeg tror det du laver skal blive til et flettet hjerte !

Med ønsket om en god påske til dig og dine

fra Sonja L, Tastum v.Skive i Danmark

Postet av: Tone

Der var du ja! Endelig! Ja, hva er det du lager? Et eller annet til å henge rundt halsen....slags "halspynt"..... Tja, vanskelig! Men som alltid så blir det flott!

30.03.2007 @ 21:20
URL: http://tones.sprayblogg.no
Postet av: Bim H-D

Ja, nu vill hon att jag ska fortsätta att gissa - nu igen, ;) Retas med mig du bara, :) Jag bjuder på det, hihihi...

Och jag ÄR en mästare på att veta allt utom det där jag just då behöver... ja, ni vet... och samlar på mig toalt onödigt vetande istället ;) Så... ja... jag ger mig... och att rött anknyter till julen vet vi ju - oftast... och julen varar ända fram till påska, hihihi... så julägg kan det ju inte vara, ;) Och då är det ju bara en julkorg, som det skulle kunna vara - liknande de där flätade man hänger i granen... Men, det verkar ju allt för enkelt ;)

Men, vem vet... det kanske helt enkelt är ett slags "nät" att fästa runt en hårknut och hålla upp den till en slags dräkt... och det smala som skådas där vid sidan av blir själva bandet som man knyter allt tillsammans med... Ja, om inte annat så kan du ju GÖRA det AV det, ;) Tack, eller... basta!!! hihihi... så nu har jag bestämt vad du ska ha det till, hihihi... hålla fast hårknuten med i nacken, ;) Eller ska du gömma pengarna i det under kjolen din? ;p Liten penningpåse i band, ;)

Vill du ha mer förslag? Jag har fantasi så det räcker och blir över, hihihi... Ja, kanske kan jag ge dig något att fundera över att tillverka framöver om inte annat ;)

Må så gott... värmländskan... kramis och knyppla på du i lugn takt under en härlig helg... solig kanske tom, ;)

30.03.2007 @ 22:35
URL: http://www.sjoebacka.se
Postet av: Helene

Ja, jula varer helt til påske! Sonja L har avslørt hemmeligheten... det blir et flettet julehjerte... når jeg bare får laget de andre to delene :)

31.03.2007 @ 17:27
URL: http://heleneh.sprayblogg.no
Postet av: Virtuella

Hei,

nei jeg farger ikke garn.

Det var en hel øy som var full av trollskjegg. Jeg bruker det til å lage troll av. Plukket bare en håndfull. Noen av dem var 60-70 cm lange, helt utrolig stilig å se på, skogen var skikkelig trolsk.

Det er 6 timers båttur herfra, og det går ikke noe fast båt dit, så jeg kan ikke hjelpe deg, men går vi i land på den holmen en gang til skal jeg tenke på deg.

02.04.2007 @ 12:47
URL: http://virtuella.blogdrive.com
Postet av: Baraal Blog

Interesting your website. I will visit tomorrow. Thanks for your works

27.09.2007 @ 21:44
URL: http://baraal.blog.ca
Postet av: Mofinger

Lovely site keep it i will be back that you.

23.11.2007 @ 19:34
URL: http://mofinger.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5131772
hits